reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
ania ale wam się ten domek trafił- super jak to wszystko opisujesz!!!
my musimy się w bloku kisic...... chętnie bym go zamieniła na domek z podwórkiem, i basen dla Zośki mógłby stac i stół i krzesła, o jeju się rozmarzyłam.. co prawda basen basen jest na balkonie, krzesełka też, ale to nie to samo...

Dzień dobry, my dziś pospaliśmy do 10:00:-), bo nasze dzieci poszły spać o 23:30:szok:
Grillek na plaży z Karolą i jej rodzinką się bardzo udał:tak::tak: Mieliśmy świetną pogodę:tak::tak: Zrobiłam dużo zdjęć min śliczny zachód słońca :tak::tak:
Oli jest tak zmęczony po wczorajszym, że poprosił teraz butelkę mleka i położył się do łóżka :szok::tak:
Miłej niedzieli:tak:

czesc dziewczyny
Aniu ale masz fajnie z tym domkiem tez bym chciala cos takiego znalesc, ale wszystko takie drogie nie wiem czy nam sie uda przed 1 wrzesnia no i ten dom na wyspie nie idzie go sprzedac masakra. Teraz musimy go wynajac bo nie bedize nas stac za 2 domy placic i chyba tam tez na poczatek poszukamy jakies male mieszkanie. Tez mi sie marzy domek z ogrodkiem. Ehhh
Aneta fajnie ze spotkanie sie udalo w dobrym towarzystwie milo spedza sie czas:tak:
Natka gratuluje chlopaka!!!!!!
Nie wiem co dzisiaj bede robic pogoda tez taka sobie chyba pojedziemy do lasu pochodzic i pobawic sie
Udanej niedzieli

Hej
Aneta no to pospaliście sobie:tak:Michał padł zaraz po kąpaniu,:tak:tona piasku się z niego wysypała:-)musimy to powtórzyć:tak:
Wczoraj pogoda dopisała a dziś brzydko:tak:

czesc dziewczyny
A co tu tak pusto????? pogody troche i wszystkie na dworze siedza:-) my tez zaraz uciekamy nad morze
Czarna pierwszeslysze o takim przypadku:szok:

reklama
Hej....

A ja dziś sie imieninkuje... więc zapraszam na ciasto i kawkę!:-D

Załączniki

• 20220fd42d.jpg
    20220fd42d.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 59
  • 6cafcb7300.jpg
    6cafcb7300.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 56
Do góry