reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Hej...

A my sie grillujemy ze znajomymi...:-)
Twiggless jeszcze raz wielkie GRATKI i żeby tak dalej....:-D
Aniu ide rbic ci te fotkie, hihi...:rofl2:
Carinio ja w tym centrum nie mam takiej opcji na znieczulenie czyli ...rodzimy naturalnie!:tak:

jak to nie ma?? :O to nie ma możliwości znieczulenia?? mi położna nic nie mówiła na ten temat w sumie... ale nie wiem, czy dlatego, że jeszcze zdążymy to omówić, czy co...???
Aniu, aż mnie przestraszyłaś ;P

czesc dziewczyny
ja tez tylko was podczytuje, bo internet mamy taki wolny ze poprostu siedziec sie nie chce i czekac az sie cokolwiek otworzy. Na nowym miejscu juz powoli sie zadomowiamy :-) poznajemy okolice, i musze stwierdzic ze po tych 4 latach na wyspie to sie czuje jakbym z bezludnej wyspy wyjechala.
Twiggles ogromne gratulacje, slicznego masz syneczka tzn. dwoch :-) i widac ze Antek zadowolony ze rosnie mu kompan do zabaw
Czarna wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!!!!!!!!!!!
Carinio, Aniu ja jak probowalam rodzic naturalnie w szpitalu to mi powiedzieli ze jak bol bedzie za duzy to mam wolac o znieczulenie. Jak poprosilam to mi nawet polskiego anastezjologa sprowadzili :-D

Witam,
Karola żyję, żyję :tak:, ale musiałam zaległości z całego tygodnia nadrobić:tak: 4h prasowałam:szok::szok::szok: Jeszcze chyba nigdy tyle przy żelazku nie stałam za jednym zamachem, ale mężuś sprzątał mieszkanie, więc wytrwałam :tak::-)
Zrobiliśmy zakupy spożywcze i piżamki dzieciaczkom, prześcieradła bo w Hemie obniżki ;-):tak: (tak nawiasem mówiąc lubię te prześcieradełka z Hema:tak:) i ręczniki, bo mimo, że mam pełną szafę to zawsze ich jakoś brakuje :tak: Oczywiście piorę żeby nie było, ale schnąć nie nadążają :no:
Czarna
Wśród ciągłej życia pogody,
niech rozkosz Was oplata,
wśród miłości, wiary, zgody
żyjcie w zdrowiu długie lata.

gify19so5.gif

Twiggless mały słodziutki, Antoś zadowolony:tak: witaj w klubie mam syneczków :tak: Carino ja myślę, że do max 3 dni urodzisz:tak:
Aniu a Tobie takich szybkich porodów to zazdroszczę:tak: Ja Oliwierka rodziłam 7h, miałam już 8cm rozwarcie (namęczyłam się strasznie) i szybko musiałam mieć cesarskie cięcie :wściekła/y: Można powiedzieć, że 2 porody w 1 :baffled:
Uciekam sprać kochane :tak:

Aniu wiem że dochodzi północ,hihi...ale zgodni z obietnicą...

To nasz domek od ogrodu....

To też ale z zabudowaniami gospodarczymi....

Dzisiejszy grill....

Ogródek warzywny mojego męża - wszystko od marchewki po ogórki!!!

Okno mojej kuchni....

Widok z drogi na dwie sypialnie....

I to było by chyba tyle.... moze nie wyglada za ładnie z zewnątrz ale malowanie już jest uzgodnione na wiosne...:tak:
Jeśli zaś chodzi wnetrze to musisz jeszcze poczekać... bo jestemy w trakcie,:sorry2: sypialnie tylko funkcjonują jakbys my tu mieszkal 10 lat...:-D

Dobranoc....

Aneta a jak tam praca ,napisz że coś bo ciekawa.... (moze być priv..;-))ZA tydz jedziemy do pl wiec się już nie zdążymy spotkać ale zaraz po powrocie to już koniecznie:tak::tak:

Gosiu jak ci się podobają okolice?
Michas zakatarzony i kaszle nie ladnie.Biedactwo:no::baffled:Moj jeszcze w pracy ,wiec ja przy ksiazeczce z lampka wina:tak::happy:

papa

Bry bry

my juz w domu po ciezkiej podrozy.W drodze padlam nam navi. i sie pogubilismy-tragedia.Tyle teraz remontow w de i objazdow i sie zakrecilismy.Na szczesie po 11h dotarlismy.Jeszcze wszystko zapakowane prawie,a Jessi juz spi ;)

Jak sie rozpakuje i dojde do siebie to wrzuce jakies fotosy z zaslubin.
Dziekujemy za zyczonka
do potem

Aniu sliczny domek

Twigless gratulacje,sliczny synus

reklama
Do góry