reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Czarna śliczne zdjecia ,wyglądaliście pięknie ..jeszcze raz samych pięknych dni w miłości:tak::tak:

Mamo M czy to było uczulenie na mleko??

Hej...

Czarna ale boska kiecka - pełna seksapilu - super wyglądałaś!:tak:
Carinio no jak ci tak spieszno to może oddam ci moje miejsce, oboje moich maluchów urodziło sie w 41 tyg.... tak ok.11 dni po terminie:baffled: więc...mam nadzieje że teraz tak nie będzie!:-D
MamoMikołaja dziękujemy za wsparcie....;-)

Słodkich snów...

Dobry wieczór!!!

Oczywiście, że żyję i się melduję jeszcze dzisiaj...:-D:tak:

Dziewczyny mam super wiadomości!!!! Dzisiaj jest dzień dobrych wiadomości, więc od samego rana takowe otrzymuję....Rano pisze do mnie mój przyjaciel i informuje mnie, że będę ciocią:tak::-) W końcu po wielu próbach im się udaje!!!Super!:-)
Potem przed pracą otrzymuję telefon ze szkoły, że pilnie mam się zgosić do dyra tej szkoły gdzie chodzi Oli i gdzie pracowałam z sklepiku...Akurat dziś miałam zebranie w szkole, więc po pracy stawiam się u Dyrekcji a oni do mnie, że mają dla mnie pracę!!!!!!:tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-):-):-):-) Pół etatu w świetlicy! A najważniejsze że mogę zacząć awans zawodowy, bo umowę mam do końca czerwca i w końcu nie będę stażystą!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale to jeszcze nie wszystko...
Vice dyrka zaproponowała mi również, żebym przeniosła Oli do klasy pierwszej, bo jest bystra, zdolna, samodzielna, w miarę karna no i w zerówce się zanudzi! no i sią zastanawiam....:tak::sorry2::sorry2::sorry2:

Czarna boska suknia!!!! wyglądałaś prześlicznie :tak::tak::tak::-Dno i P też nieczego sobie;-):-)

Pauka super wieści pod każdym wzgledem!!!:tak::tak::tak:Gratuluję tak mądrej córeczki:tak::tak:Zawsze po burzy przychodzi słońce....:-)teraz bedzie tylko lepiej! :*

ja już zmykam do wyrka :tak:

reklama
witam
ja juz wrocilam z przedszkola pol godziny szlismy w jedna strone ufff Mikolaj musi sie co chwile zatrzymac i cos zobaczyc ale dlatego wychodzimy wczesniej z domu zeby zdazyc
Czarna zazdroszcze ci ......biustu !!! pozatym wygladalas odjazdowo !!!
A wysypka schodzi u malej nie widac juz prawie tych czerwonych plam tylko chropowata skora jeszcze zostala,ale smaruje ja kremem z PL za 15 zl i super pomaga,a czy to byla alergia na mleko ??????? nie wiem nadal bo caly czas jej mieszam mleko zwykle z hypo-alergicznym wiec chyba na mleko tez nie byla bo nadal jednak pije w polowie te normalne.Jak nie zniknie calkiem ta szorstkosc to odstawie jej mleko zwykle calkiem i potem zobacze narazie jest coraz lepiej.....)))
Biore sie sprzatanie dopoki moj lobuz i balaganiarz w przedszkolu

Do góry