reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Hej...

MamoMikołaja mi tam już wszystko jedno kiedy - niech już będzie!:-D
Moja Karcia już od rana gada do mojego brzucha obiecujac mu "zlote góry" bo sie już doczekać nie może...hihi!
Carinio no właśnie jak tam, :confused: rozwinęła sie ta akcja czy śpisz jeszcze?

Ja dziś znowu w wyrku bo...mały mi chyba już wszystko wykopuje z żołądka i dosłownie czuje sie jakbym ... zwroty miała robić...:dry:
Mama pojechała na wycieczkę rowerową, dzieciaki przed tv...słonko nieśmiało sie wychyla więc może sie ociepli bo jak narazie wrrr.... chłodny wiaterek!:shocked2:

Dzień dobry :-)

Carinio, co u Ciebie?

Ania, u mnie to samo. Inga gada do brzucha, żeby młoda już wychodziła, bo ile można w tym brzuchu siedzieć... poza tym, ona chce się już z nią bawić...

U mnie skurcze też się pojawiają. Wieczorem były co 6 minut a później ustąpiły. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu mała już zdecyduje się wyjść.
Dzisiaj mam w planie robić "nic" ;-) Po południu idziemy do koleżanki na urodziny, ale teraz lenistwo :-) Inga ogląda bajki, a ja nie mam zamiaru jej przeszkadzać ;-)

Ania, wydaje mi sie, że to takie przepowiadające. Twardy brzuch, ale są strasznie częste i denerwujące. W piątek myślałam, że się nie podniosę. Ale przeszły. Dzisiaj mnie podbrzusze boli jak na @, ale tutaj też nie wiem czy to nie żylaki z brzucha...

No widzisz to cos podobnego mamy bo...jak byłam na tym ktg to mi ten brzuch sie twardy tak czesto robił że sama zdziwiona byłam... :szok: faktycznie nie przyjmne na koncu i nawet pani sie dopytywala czy mam takie bóle jak menstruacyjne - a faktycznei tak pobolewało...:dry: Tyle że jak wyszłam z tego szpitala w końcu to sie uciszyło...:cool2:
A teraz co jakiś czas znowu sie powtarzają ale ja nie patrze co ile bo ni sa na tyle jakies regularne, zazwyczaj wieczorem i po południu.:tak:

do 2 w nocy mialam regularne skurcze co 3-4 minuty. Przyjechala polozna. Rozwarcie na 1 palec. Czop wtydalony w czasie badania. tak to wyglada. leze bo znowu mam skurcze.... nie takie mocne...

reklama
Ania, Może te skurcze są spowodowane zmęczeniem. Bo rano ich nie ma... Zdarzają się, ale są rzadkie i nieregularne.

Carinio, w takim razie trzymamy kciuki za Ciebie. Czuję, że będziesz pierwsza :-)

Do góry