reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

no niestety Carinio....;-)trza czekać...
Ja własnie sie obudziłam-drzemka zaliczona...zaraz zmykam po maluchy do szkoły....
Byłam dziś w IKEI ale pokrowców na przewijak nie było:wściekła/y::-( - ja to mam pecha....
Gdzie jeszcze takie pluszowo-zamszowe dostane?:sorry2:

reklama
Ania, ale masz dobrze z tym szpitalem. Może dadzą Ci coś na wywołanie i będziesz mieć z głowy. Ja jutro też trochę potruję ;-)
Co do pokrowca na przewijak, to chyba w prenatalu widziałam, ale głowy sobie nie dam uciąć.

dzien dobry
Anaiahaven pokrowce pluszowe sa do kupienia w hemie :tak:

A nie mowilam Wam jakie mielismy przeboje w dordze powrotnej z pl. Ledwo co przejechalismy granice pl-niem godz 1 w nocy a tu zajezdza nam zoll droge i do kontroli nas wzieli i to nie na najblizszy parking tylko jechalismy kilka km i musielismy zjechac z autostrady do ich siedziby.
Przetrzepali nas totalnie, zagladneli do kazdeego zakamarka w aucie, wszystkie nawet najmniejsze kieszonki w torbach sprawdzili :szok:
Claudia plakla i darla sie jakby ja ze skory obdzierali a ci idioci twardo auto przeszukuja jakby nigdy nic. widzieli ze dziecko male ze snu wybudzone i placze normalnie zero uczyc ludzkich :wściekła/y:
Pozniej oczywisice trzeba bylo wszysyko spakowac znowu i tak bylismy godzine w plecy :wściekła/y:

Ania, byłam w hemie dzisiaj i widziałam takie pokrowce.

Agasta, wspólczuję przeżyć z zoll. Masakra. W zeszłym tygodniu przetrzepali naszego znajomego, przeglądali wszystko przez trzy godziny, nawet dziecinne ubranka, które wiózł po Indze przewalili... Coś im się poodklejało ostatnio.

hej....

U nas Breda to jakaś wybrakowana jest :wściekła/y:.....nigdzie tych pokrowców nie ma.... nawet w Hema.... no cóż rozpaczać nie bede aż tak....:-D
Agasta nas jak kiedys przetrzepali tojuz niepakowałam tylko luzem wrzucałam do bagażka bo bym do rana do NL jechała...:angry::-D
Pani ze szpitala zadzwoniła...mam przyjść w środe na 14.00 - jupi!:-)
Czy naprawdę to sie w koncu skonczy... zobaczymy....:rofl2:

ja sie pierogow w pl najadlam, wiec na nablizsze tyg moj apetyt na pierogi jest zaspokojony :-D dzisiaj za to golabkowalam :-)
Aniahaven Arnolda kuzynka ma termin porodu na czwartek, ale tez jeszcze nic sie u niej nie dzieje. Pierwsze dziecko urodzila 10 dni po terminie, drugie 9 i teraz liczy na 8 :-D:-D:-D

reklama
Aniu ja mialam 2 porody wywolywane i nic milego wrecz koszmar ,uslyszalam od poloznej ze porod wywolywany jest zawsze trudniejszy wrecz straszny poniewaz chemicznie musza wywolywac rozwarcie skurcze itd...ja wiecej sie na to nie pisze albo cesarka albo niech czekaja do woli nawet do 15 msc.Nie strasze cie bo juz 2 urodzilas wiec wiesz co to znaczy ale ja mialam 18 godzinny porod i 16 godzinny..)) moze wiec lwpiej poczekac jeszcze kilka dni??
trzymam za was kciuki obyscie sie wszystkie rozpakowaly bezbolesnie i szybko !!
Dobranoc

Do góry