reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzień dobry....

No widzisz kochana - też sie doczekałaś... Jak sie czujesz?:confused:
Twiggless miło cię widzieć znowu i twojego maluszka też....ale ma bombowy uśmiech!:-D:-D:-D
Anetko ty naszą wróźką forumową zostań... hihi...dobrze ci idzie...:cool2:
Gosiu miło słyszeć że ci sie wszystko układa a w pracy jesteś spełniona....;-)

Natka no własnie miałam napisać co u ciebie? ale już odp. na twoje pytanie...:-p
Ja od wczoraj walcze z nawałem mleka..czyt; cycki mi pękają , mały ssie tak mocno że każde karmienie to dla mnie istne piekło:wściekła/y: - ale nie poddaje sie i wierze że za dzień,dwa mi to przejdzie.:sorry2:
Mam fajną, starszą babkę z kraamzorgu co mi na noc nawet okłady z podpasek mrożone porobiła wiedząc co bedzie w nocy....:tak:
Najpierw mi brakował mleka teraz mam za dużo - zwariować można:angry: ale ssie unormuje. Nutrilon już odstawiłam bo nie jest nam potrzebny....
Mały pierwszą noc spał od 1- 6.30 dzisiaj gorzej ale sie nie martwie choć padam na twarz....:cool2:

A w ciąży przytyłam tak 12-13kg.... ale to mój obecnie najmniejszy problem...:-):-):-)

reklama
Co jest?

No teraz widzę że posty weszły ale ja nie moge sie do was dostać... jakiś error mi wskakuje ....:dry:
No nic jak wleze:-p to zrobie z tym porządek....:-D

witam
pogoda dzisiaj do bani:baffled: wlasnie sie zastanawiam co tu robic. Obiad mam od wczoraj, chalupe ogarnelam moze pojade do ikea polazic:confused:
Natka ja nie wiem ile przytylam bo nie mialam odwagi na wage wchodzic:cool2:
Ania, Carinio jak tam maluszki sie czuja po drugiej stronie brzuch??? Na pewno zadowolone z zycia bo tylko musza jesc i spac:-)

reklama
Do góry