reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Bira Carinio fotki niesamowite....:szok::tak::tak::tak:

Natka a czemu sie zaczynasz bać?:confused:

Magdaleno witaj znow...co u was?;-)

Sencilla jak poszło?:cool2:

no i gdzie sie podziała Anetka?

Ja też już mówie dobranoc....

reklama
ania gratulacje!!! ja nie umiem w to chyba grac... no stówka drogą nie chodzi;)

aniahaven może nie że się boje, ale już chyba za dużo o tym myślę i mam czasem stresa...

magdalena witaj, pisz co u was???

my obiadek już mamy, zupa krem z porów i sera;) mała ogląda bajkę, ja ogarnę łazienke i może na jakiś spacer jeszcze wyskoczymy, ogólnie to wskoczyłabym do wyrka i się z godzinkę kimnęła... może namówię Zośkę na małą drzemkę..

Dzien dobry

Bira gratulacje z okazji narodzin Bianki
Karola samych pogodnych dni i duzo milosci
Anna117 gratuluje wygranej
Aniahaven krramzorg robila mi okady na piersi w taki sam sposob jak twoja z podpasek, czyli do woreczka i do zamrazalki z ta tylko roznica, ze appelstroop nawet jak jest zamrozony to jest eleastyczny, wiec nie trzeba bylo go formowac przed zamrozeniem

ja juz tez mam weekend, posprzatalam, popralam, obiad mam z glowy, bo idziemy na imprezkowego grila, wiec gotowac nie musze :-D

Milego weekendu

U nas na obiad rybka z targu zwana flądrą....:-D
Zaraz pędzę po Karcie do szkoły.... wczoraj zakończyliśmy wizyty położnicze, kraamzorg też odeszła więc jesteśmy wolni....;-)
Agasta fajny pomysł z tym appelstroop 'em...
Natka napewno umiesz ;-)- ja uwielbiam i swojego czasu robiłam całe książki z sudoku...:tak:
Mnie dziś po głowie chodzi ciasto z makiem ucierane... pewnie machniemy po południu.
Zakupy weekendowe juz zrobiłam, a sprzatac juz dziś nie zamierzam bo ...jutro mój ostatecznie kończy gipsować kuchnie /w końcu:wściekła/y: elektrycy tez zakonczyli swoją dłubanine/:-D

Do wieczorka...

reklama
mediumk3y5hc56487a0340198ac72252.jpg

Do góry