reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
witamy po ciezkiej nocy ,moja mala pol nocy sobie gadala i bawila sie na calego:no::no:
DZIS OK 15 ZAPRASZAMY DO VENRAY NA SPOTKANIE BB !!!:-D:-):tak:
bedzie : AGNES ANNA117 I JA reszta nie moze a szkoda:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: 20100928099.jpg

Dzień dobry :-)

Dziewczyny, jeszcze raz wielkie dzięki :-)
U nas piękne słońce :-) S. poszedł z Ingą i teściową na kolejki, coby młoda trochę się wyszalała, bo dzisiaj ma jakiś fatalny dzień... Ja wyspana dzięki mojemu maluchowi, który ślicznie przesypia praktycznie całą nockę. Ma tylko jedną pobudkę :-) wczoraj była położna, Bianka spadła 100 gram, więc nieźle. wieczorem w końcu ją zmierzyłam i ma 53 cm :-)

Anna, ogromne gratulacje :-) Ja totalnie nie czaję sudoku, więc naprawdę chylę czoła :-)

Natka, nie stresuj się, drugi poród jest szybszy :-)

MamoM, Anna, Agnes, dobrej zabawy :-)

reklama
Witam,
Aniu jestem, ale czasu brak:baffled:
Bira nie koniecznie drugi porób jest szybszy :no: Ja po tragicznym pierwszym porodzie, z masażem a później rewizją macicy i krwotokiem itp myślałam, że nie może być gorze, ale niestety może być:wściekła/y: Rodząc Oliwierka nie chcieli mi zrobić cesarskiego cięcia i tak się męczyłam przez 3 dni miałam skurcze i po 3-4h ustawały to było nie do zniesienia, aż w końcu rodziłam 7h w wielkich nerwach, bo Oliwierkowi spadło tętno do 60:szok::szok:, a czasem i do 40:szok: i nadal nie chcieli zrobić mi cięcia, gdy po 7h mając już 8cm rozwarcia ja zemdlałam i ciśnienie przekraczało 150:szok::szok:, mdlałam z wykończenia, a Oliwierka tętno było coraz niższe w 2min byłam przygotowana na cesarkę i urodził się Oli w zamartwicy płodu:no::wściekła/y: całe szczęście,że nie miał poowijanej główki pępowiną tylko rączki i nóżki, była taki wiotki po porodzie:-( leżał w inkubatorze:-(. Przeżyłam praktycznie 2 porody w jednym:wściekła/y::wściekła/y: Nikogo nie chcę straszyć,ale uwierzcie mi nie zawsze drugi poród jest łatwiejszy:no: Gdyby od razu podjęto decyzję o cięciu nie było by tyle nerwów, komplikacji i przede wszystkim podwójnego bólu:no:, ale warto było dla mojego kochaniutkiego Łobuza :tak::-):-D
Jedziemy na dni Leiden, do następnego:tak:

Do góry