reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

witam
widze ze dzisiaj tylko Ania jest:eek: wszyscy chyba na wybiegu, pogoda byla cudowna:-)
A dzisiaj Daanu musial z tata do pracy isc :-D bo nie mielismy go z kim zostawic a oboje musielismy isc do pracy. Ja sie urwalam wczesniej i o 12 go odebralam, ale jak sie okazalo Daan bawil sie swietnie:tak:
Aniu masz racje ze dzieci lubia regularny tryb zycia, ja tez staram sie trzymac rytm i jak na razie wychodzi nam to na dobrze.
ide sie chyba polozyc bo glowa mnie boli i spac mi sie juz chce, wiec zegnam sie z wam
dobranoc......

reklama
Dzień dobry..

Karola ale ja nie zamierzam sie z nim rozstawać...;-) bo ja nie wracam oficalnie jeszcze d pracy..tylko pare godzin tyg muszę zrobić a małego muszę sprawdzić jak się będzie zachowywał....:rofl2:
Uciekam... miłego dnia!!!

reklama
Bry

Aniu to dobrze,bo mi już żal było Viktorka:sorry2::sorry2:
Natka i co dobrego kupiłaś? Jak się czujesz i jak Zosia się miewa?

Michaś usiłuje zasnąć a ja się biorę do nauki:tak:

Do góry