reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
czesc

My juz tydzien w domu siedzimy -zwarowac mozna:baffled: a to jeszcze nie koniec. Najgorsze ,ze przypomnialam sobie ze Michalowi sie paszport konczy a my sie do pl wybieramy:tak::baffled: dopiero w poniedzialek pojdziemy nowy wyrobic mysle ze zdaza:szok::sorry::tak:

Carinio i jak zrobilas test?

Aniu ja cie strasznie prosze o linki do kruidavata i innych sklepów ,kolezanka w ciazy ""potrzebuje". Oczywiscie szukalam w twoich postach ale tyle tego jest za sie nie doszukalam:sorry::tak:

czesc

My juz tydzien w domu siedzimy -zwarowac mozna:baffled: a to jeszcze nie koniec. Najgorsze ,ze przypomnialam sobie ze Michalowi sie paszport konczy a my sie do pl wybieramy:tak::baffled: dopiero w poniedzialek pojdziemy nowy wyrobic mysle ze zdaza:szok::sorry::tak:

Carinio i jak zrobilas test?

Aniu ja cie strasznie prosze o linki do kruidavata i innych sklepów ,kolezanka w ciazy ""potrzebuje". Oczywiscie szukalam w twoich postach ale tyle tego jest za sie nie doszukalam:sorry::tak:

witajcie...Agnes jak po zakupkach - ja wybieram sie jutro :tak: Karola o jakie linki ci chodzi:rofl2:? my juz po pracy jupi...teraz tylko 5 dzieci w domu bo maja afspreken....ufff...

Witam was jeszcze przed wyjazdem :-) spakowana juz jestem jutro tylko sniadanko i o 12 jedziemy na lotnisko, no moze jeszcze rano pojade po buty bo dzisiaj widzialam ale ja zawsze sie tyle namysle, a pozniej zaluje ze nie kupilam:rofl2: Bylam tez dzisiaj z Daankiem na zakupach i w Bristolu jest przecena butow glownie dla dzieci o 50 % wiec nabylismy butki za 12 E, mam tylko nadzieje ze bedzie mu w nich cieplo bo nie sa specjalnie ocieplane:sorry:
do uslyszenia dziewczyny za tydzien :-)

Dzien dobry.... Gosiu szczesliwego lotu... i wypoczywaj kobieto :tak:
Ja to ostatnio cierpie na bezsennosc:eek: - tak ok.3.00 moglabym zaczac moje zycie... a tak leze i czekam az budzik zadzwoni o 7.00:-D:-D:-D

Witam

Ja to bym chciala wstawac bez problemu ,a czekam do ostatniej minuty a potem wariactwo:cool:

Gosiu udanego urlopu:tak:

Aniu chodzi mi o zawngerkadeaus czy cos takiego:sorry:

Karola ja nie mam ich gdzies zapisanych:eek: ale zdaje sie ze faktycznie na forum tez ktos podawal cale zestawienie gdzie mozna cos dostac tzn GRATISY ...moze Carinio wie wiecej....:sorry:A moze to byla Ann...:rofl2:

reklama
Karola,
ja odebralam swoje babybox w Prenatalu i w Etosie, musisz isc do sklepu i wziac karteczke, wyslac ja, a pozniej Ci na maila przychodzi zaproszenie po odebranie paczki wraz z kodem kreskowym i odbierasz paczuszke w sklepie w Twojej okolicy.
ja dzis mam wolne, wiec zrobilam z malymi kartki swiateczne, pierwsza seria.
zrobie zdjecie, to sie pozniej Wam pochwale. ale dzieci mialy radoche :tak::-D

Do góry