Iskierka71
Fanka BB :)
Najgorsze jest to, że gdy śpimy u teściów to my z mężem w jednym pokoiku, a teściowie z moimi dziećmi w drugim pokoiku, z tym, że moje dzieci śpią na dmuchanym materacu. Tak więc o godzinie 20.00 niemal cały pokoik zamienia się w jedna wielką sypialnię. Jak jest lato i jest bardzo ciepło, wtedy teśc zostaje spać w altance na ogrodzie (ma tam wszelkie "wygody") i wtedy przewaznie mój syn śpi tam z nim.Iskierka przynajmniej nie bedziesz musiała sie tlumaczyc dlaczego nie spicie u tesciówMy co wyjazd nocujemy raz tu raz tu , na zmiane a i tak nieraz są jakies zgrzyty no ale cóż , raz w roku można przecierpieć
![]()
Gdy nocujemy u moich rodziców to wtedy dopiero jest cyrk. Moj mąż z moim 26 letnim pratem na jednym tapczanie w pokoju brata,a reszta w drugim "dziennym" pokoju, będącym zarazem sypialnia moich rodziców. I tak ja z córką na rozkładanej sofie, moj tata z moim synem na tapczanie a moja mama układa się na fotelu...
Jedna wielka sypialnia.
Kolejne dziecko będzie spało... chyba w kuchni, albo w... wannie

Czasami tak własnie bywa, że dzieci same jakos rozumieją to, że muszą odpuścić.Sencilla czytalam o twojej wczorajszej przygodzie z dzieciakami i sie usmialam bo mialam to samo. Kuba chcial bajke Filipek cycka, ale naszczescie Kuba starszy madrzejszy i zrozumial ze musi odposcic :-)

Co do fryzjera, to od kilku już lat strzyże mnie... mój własny mąż. Może strzyże to za dużo powiedziane, ale podcina mnie i o dziwo, robi to wedle wszelkich prawideł fryzjerskich

Ja chodze do fryzjera w PL, ale to tylko na WIELKIE okazje (np komunia chrześniaka).
Ide sobie humor poprawic do reszty i pomalowac paznokcie

troche przeziebienie i do tego ten okropny bol plecow ze sie ruszac nie moge. Mielismy w planach po ogrodniczych sklepach polatac bo chcemy taki murowany grill kupic no i d...a