reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Nana, no wlasnie zorientowalam sie, ze maja wczesniej zamkniete, bo dzwonilam po poludniu i nikt nie odbieral :blink: zadzwonie w poniedzialek, ok?
Ayni, no wlasnie najwiekszy wybor tych wszystkich olejow masz w tureckim sklepie.
My wlasnie ze spacerku wrocilysmy, mojego R> jeszcze nie ma, robie dla dzieciakow racuchy gryczane z koziego mleka z jablkami i cynamonem.

Ostatnia edycja:
Madziula nawet niewiesz jak sie ciesze bo ...az mna potrzeslo popoludniu jak sie zorientowalam ze ten link zniknal:dry: a ja czekam i czekam na meila jak ...glupia:shocked2: - sliczne ubraneczka!
Sencilla my tez wlasnie do domu wrocilismy ale moi wpakowali po jogurcie i...na razie tyle..moj M pewnie wroci ok19.-19.30 wiec bedzie obiad:tak:
Raczej juz do was niezagladne bo kiedys tez mezem trzeba sie zajac hihi...:-)

Hej ,my wlasnie wrocilismy z ogladania mieszkania.to ta chatka ktorej zdjecia wam pokazywalam.No i wstepnie jestesmy za.Jest tam ogrod,mieszkanie czysciutkie odmalowane ,salon i dwie sypialnie .W jednej sypialni duza szafa scienna z lustrem .kuchnia to taki aneks kuchenny.lazienka malutka ,osobno pomieszczenie na pralke i suszarke,osobno mala komorka np.na rowery .Sklep za 30 m a za 100 kindergarden strasznie fajowy.Ogolnie cisza spokoj ,kwiaty.Tylko oplaty 795 + rachunki ale sam wynajem 650 e wiec mozemy sie starac o huurtoeslag.Wlasciciel mieszkania ma obok swoj dom ,jak narazie wydal sie sympatyczny.Troche mnie ta kuchnia meczy bo to taki aneks no ale zycie nie konczy sie na kuchni:-)
SENCILLA zobaczymy czy bedzie trzeba dzwonic w poniedzialek ,mamy sie namyslic przez weekend i dac odpowiedz.

Ostatnia edycja:
aniahaven, to nie odpisali to w dodatku ogłoszenie znikneło??? to nie ładnie, wypadało by odpisać cokolwiek zeby człowiek wiedział na czym stoi a nie czeka jak głupi bo byś sobie juz szybciej innego szukała a nie :(

nana19 a kiedy bedzie wiadomo czy macie to mieszkanie cyz nie??

no jak chcemy to je mamy :-) tylko mosimy zdecydowac ,bo wlasciciel nie ma nic przeciwko,

Nana, jesli sie Wam podoba, to bierzcie, poki jest, z tego co piszesz, to naprawde warte wziecia! super, ze cos znalezliscie, gratuluje!
moj luby juz wrocil i zaraz mnie uraczy spaghetti.. a ja wciaz o jedzeniu :-D

Ayni, no wlasnie zawsze mnie intryguje, co to za cudo, ta woda rozana? nie wiedzialam, do czego to mozna uzyc, ale zawsze mnie kusi, aby kupic...

a ja sie zalamalam bo nie dzwonili z tego mieszkania czyli ta osoba z 1-go mijsca je wziela :no: a tak liczylam na nie nie moglam spac dzisiaj bo juz sobie ukladalam w glowie wszytsko.
Moje dziecie wlasnie lezy na brzuszku i sobie cwiczy a drugie pojechalo z tata na myjnie autko umyc bo wlasnie wrocilo od mechanika.

reklama
oj anetka 888 szkoda ;( wiem jak to jest , kiedys tez szukałam mieszkania ;) człowiek juz sobie w myślach mebluje a tu sie okazuje ze nici ;( ale pociesze cie ze jak nie tym razem to nastepym sie w koncu uda ;)

Do góry