Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Wiem, wiem. Wypełniłam już dawno :-)Iskierka jessli masz zarejestrowana karte z kruidvata to musisz na stronie internetowej sie najpierw zalogowac i tam wypełnic dane o ta paczke.

ale coz... my dzis w planie mamy prazone na grilu wiec nic nam nie pokrzyzuje planow...ja juz zakupy zrobilam i odebralam rowniez tort z Hema dla Erniego bo jutro ma urodzinki
/Iskierka spoznione zyczenia dla twojego synka;-)/ chata posprzatana wczoraj wiec tylko prezenty zapakowac i dekoracje zrobic...
Ja mysle ze takich malych to nie kupuj bo wrazie czego mozesz dokupic.Dziecko szybko rosnie :-)Mi tez wszyscy mowili ze nie kupuj duzo ,no a moj Tymek tak ulewal ze mosialam go przebierac po kilka razy dziennie i codzien pranie robilam.Ayni ja mysle ze wszystkiego nie da sie przewidziec ,poprostu bedziesz dokupywac jak uznasz ze masz zamalo.Zreszta wiekszosc rodzicow dokupoje rozne rzeczy bo sie okazuje ze to czy tamto przydaloby sie.Mysle ze tak 7 sztuk rozmiar 56 mosisz miec na poczatek.