reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Nie wyświetliło mi, że piszecie w tym wątku i tak wchodzę na forum i zagwozdka: wszyscy pospali, czy jak? Ja też już po śniadanku, kanapeczki z warzywami, serem żółtym i szynką mm :-D, do tego bawarka no i po kanapeczkach znalazłam w lodówce dwie ostatnie pralinki belgijskie... no i zjadła, żeby mnie już więcej nie korciły. Teraz ogłaszam oficjalny zakaz kupowania mi tego cuda.

Pogoda mogłaby się poprawić, bo siedzieć w domu, to nuda a sprzątać nie chcę, bo nie ma specjalnie co, prócz garów w kuchni.

Anetko - ja w PL często cierpiałam na zapalenie strun głosowych i nie mogłam mówić... pomagało mi gorące mleko z miodem. Po dwóch dniach, jak ręką odjął.

Ostatnia edycja:
reklama
anetko, powodzenia w pracy.
karola, czytałam o tych żyrafach. Co za ludzie stąpają po tej ziemi:-(

Nas CB czeka jutro z rana, ale bez szczepienia..uff;-)

Pogoda taka sobie, rano lało, a teraz szaro. Wczoraj położyliśmy się ok 1:00 z powodów przeprowadzkowych, także śniadanie dopiero teraz będzie. Transport rzeczy ustalony na 25 maja, tylko jeszcze nie wybraliśmy gdzie????:szok: hehehe Ale jesteśmy niezdecydowani:-D

...ale trzeba wiedzieć wcześniej gdzie się będzie mieszkać;-) hehe :-)

haha, zróbcie losowanie albo nie wiem... :-D

My żałujemy, że internet załatwialiśmy dopiero po przeprowadzce, bo czekać miesiąc i oglądać te same filmy z komputera, to jakaś masakra. Na szczęście nas sąsiad poratował i nam użyczył kodu do swojego internetu. Bo tak, to ani z rodziną pogadać, ani nic. W ogóle KPN mnie dobija od 3 dni, coś chyba gmerają sobie w sieci, bo mi tak internet chodzi, jakby chciał a nie mógł :angry:. Nie mamy żadnego limitu, ani nie ściągamy seriali czy innych filmów na potęgę, żeby nam coś zakłócało. Klucz mamy tylko my, więc wątpię, żeby nam ktoś podbierał.

A co do seriali, to jestem niepocieszona bo... 5 sezon The Big Bang Theory się skończył :-(, zaraz się kończą The Vampire Diaries... za to mamy do nadrobienia Grimm, parę odcinków Gry o tron i ja mam cały drugi sezon prawie Borgiów ;-).

IGANA trafna uwaga:-) A czemu macie problem z wyborem?Macie jakies typy? My klucze mamy dostac 28 maja i mozemy sie przeprowadzac.

Iguana hehe no to napewno , w kazdym badz razie jak tylko bedzie juz wiadomo jaki adres to odrazu zgloscie internet, nawet jakbyscie mieli czekac 2 tyg krocej to zawsze cos :)

Astrid jak dostaniesz jedno powiadomienie o nowej wiadomosci i go nie odczytasz to juz potem sie nie wyswietla i potem wchodzisz a tu od groma hehe mam tak nie raz:)

ASTRID a moze ktos od was sciaga internet.Wiem ,ze tak mozna przez antene.Kiedys jak mieszkalam z innymi polakami to jeden chlopak tak robil.Zakupil sobie specjalna antene i sciagal neta od sasiada.

reklama
Do góry