ja sie załamałam ;(( nie wiem czy obecne ciężawrówki już tego doświadczyły czy nie. Powiedziano mi, że ginekologa to ja w tej ciąży nie zobacze... z Kubą to miałam 2 wizyty, na stwierdzenie ciąży... a teraz- echo terminowe robią położne
((( w pizdu, znowu trza będzie sie polskimi usg posiłkować 
reklama
megawatek
Zaciekawiona BB
Witam. Dziewczyny mam pytanko czy któraś z Was robiła prawo jazdy w Holandii? I ma może do odsprzedania pomoce naukowe? I czy na skutery też trzeba mieć prawko?
Z góry dziękuję. Życzę miłego dnia.
Z góry dziękuję. Życzę miłego dnia.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
hejka
carinio
ja do tej pory tez ginekologa nie widziałam
z tym ze mi usg nie robiła połozna a ginekolog w szpitalu
nie wiem dlaczego tak jest 
carinio
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja tam ginekologa nie widziałam. Czy to dobrze, czy źle to nie wiem. Położna mi wytłumaczyła, że jakbym się źle czuła albo zauważyła u siebie coś niepokojącego, to mam przylatywać do niej i ona mi da skierowanie. Raz dostałam skierowanie na początku, bo chodziło o niedoczynność tarczycy, a potem do mnie położna zadzwoniła, że przerejestrowała mnie do endokrynologa, bo on się na tym lepiej zna, niż jakiś ginekolog. Ameryki nie odkryła swoją wypowiedzią ;-). Carinio relax, nie stresuj się na zapas. Obserwuj siebie, jeśli coś złego zauważysz, to to zgłoś. Ewentualnie, jak Ci baaaaaardzo zależy, to nakłam położnej i tyle. A, no i nie czytaj za dużo na forach, szczególnie tych, gdzie laski mieszkają w PL, bo tam jest zbiorowa histeria i nakręcanie się.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
the Hague , a jakim szpitalu robiłaś?? ja chodziłam do mch na ginekologie, myslalam ze to jest personel co usg robi ale pani miała plakietke arts , a za drugim razem robił mi lekarz z asystentka 
Dzień dobry!
w końcu słoneczko za oknem
jak tylko Szymek wstanie to pójdziemy na spacerek.
aniahaven to miałaś miłą pobudkę z rana
megawatek ja nie pomogę z prawkiem.
co dziś planujecie w ten wolny dzień?
Pozdrawiam:-);-)
w końcu słoneczko za oknem
aniahaven to miałaś miłą pobudkę z rana
megawatek ja nie pomogę z prawkiem.
co dziś planujecie w ten wolny dzień?
Pozdrawiam:-);-)
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Nie mam jakichś mega planów na dziś. Jedynie co, to mamy zaplanowane na obiad tortille
.
.reklama