Madziula85
Rodzina w komplecie :)
nana19 znam to  z tym ze my nawet łozka nie mielismy tylko sam materac bo na poprzednim mieszkaniu lozko było
 z tym ze my nawet łozka nie mielismy tylko sam materac bo na poprzednim mieszkaniu lozko było  mielismy tylko mebelki z salonu , kanape i ławe heheh a reszta wszystko do kupienia, kasy tez poszło w brud
 mielismy tylko mebelki z salonu , kanape i ławe heheh a reszta wszystko do kupienia, kasy tez poszło w brud  ale juz mniej zostało niz wiecej
 ale juz mniej zostało niz wiecej  wiecej przeprowadzek nie planuje
 wiecej przeprowadzek nie planuje  jakbym teraz miala to wszystko przenosić, o Mój Boże
 jakbym teraz miala to wszystko przenosić, o Mój Boże 
co za skur...... ciągnal psa za samochodem grrrrrr do pudła z nim !!!

co za skur...... ciągnal psa za samochodem grrrrrr do pudła z nim !!!
 Fajnie sie macie ,ale nie wiem cz bym byla w stanie zostawic mala
 Fajnie sie macie ,ale nie wiem cz bym byla w stanie zostawic mala Jak chca do pl na wakacje wziasc Michalka to ja nie a co dopiero takiego maluszka
 Jak chca do pl na wakacje wziasc Michalka to ja nie a co dopiero takiego maluszka
 nie cieszy mnie wizja mojego placzacego dziecka gdzies w kaciku, nawet bym nie chciala zeby mi jakas obca kobieta synka przytulala, wiec wole jak jest w domu z nami
 nie cieszy mnie wizja mojego placzacego dziecka gdzies w kaciku, nawet bym nie chciala zeby mi jakas obca kobieta synka przytulala, wiec wole jak jest w domu z nami