Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja sie lubie cieszyc osiagnieciami moich dzieci.. kto mnie lepiej zrozumie, jak nie Wy, inne mamusie?
Uwielbiam, jak wstawiacie fotki swoje i swoich dzieci... dawac mi tu ich wiecej!
Aniu nie chce nic sugerowac ale twoim dzieciom wyraznie podoba sie taki maly dzidzius wiesz ze gdybym nie byla taka stara to z checia zdecydowalabym sie na trzecie
A o spotkaniu nad morzem mowila Niunia i sie podpisuje pod nim bo nasze morskie wakacje znowu sie jakos rozplynely wiec nie wiem czy bede miala szanse zobaczyc morze w tym roku wiec ja jestem jak najbardziej za
Magda juz tylko miesiac i zobaczymy tez w koncu twoje malenstwo
to piszcie kiedy, Tomek bedzie zwarty i gotowy, przetrzymam go ze spaniem, zeby mi nie usnal w najmniej odpowiednim momencie
mam nadzieje, ze przed sierpniem, bo wtedy do PL jade..
mi by tez najlepiej w lipcu pasowalo bo mam do polowy jeszcze urlop ale pozniej mam tylko 5 razy do pracy isc wiec moze bym sie dopasowala zaraz sprawdzam ile mam do Haagi
Magda najgorszy miesiac bo nie znasz dnia ani godziny ;-)