reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na brzuszkowe zakupy!!!!!

Bardzo fajne te spodnie Gufi :) ... ja ogolnie chwale sobie 9fashion :) .. mam juz dwie pary spodni od nich ;) .. czarne ( na codzien) i brazowe ( od wieta ;D )

reklama
Gufi bardzo eleganckie spodenki.....Ja czekam na pieniazki z podatku, zaraz po tym szalenstwo zakupowe ;D

Wracajac do tej mej bylej sasiadki, to niestety tak jest ze niektore kobiety sa modrzejsze od lekarzy :mad:. Az dziw ze malnestwo dalo rade, a nacierpialo sie niemalo w inkubatorze, wiem ze raz mialo skore taka jak poparzona nie wiem tylko co spowodowalo te chorobe, potrzebna byla transfuzja. Ale mala zyje i modle sie aby byla madrzejsza niz jej mama.

oglądam strony z ciuszkami ciążowymi i stwierdzam, że zdzierają z nas jak tylko mogą........ ;)

Basiu hehe ..  o tym samym mysle , za kazdym razem jak wchodze do sklepu z odzieza ciążową ;) .... przyklad ... sklep H&M ( czy jakos tak ;) ) ... odziez ciazowa .. bluzka - 60 zł :) ... kilka stoisk dalej, zwykla odziez ... ta sama bluzka tylko rozmiar mniejsza - 39 zł ::) ... hehe ;D .. super ;)

A ja teraz jestem na etapie zakupow farb na sciany, okna, kaloryfer, do pokoju malucha :)

radze wam rozjerzec sie za jakims sklepem z uzywanymi ciuszkami. ja stale zgladam do sprawdzonych lumpeksow i juz sobie troche rzeczy kupilam. a tam spodnie kosztuja ok. 12-15 zl, bluzeczki 5, wiec jeszcze mozna przezyc. zaraz lece do miasta i pewnie zahacze o pare ciuchlandow, bo tez mi sie sukienka marzy :D a wogole to musze sobie kupic cos elegenackiego, bo 10 czerwca idziemy na wesele

i chyba z moich planow nici, bo wlasnie sie serwala wichura i zaczelo padac. chyba troche sobie poczytam i zrobie sobie budyn czekoladowy :D :D

Gufi na necie jest fajny sklepik z dzieciecą odzieża  :) .. nie drogo ... sama zobacz :)

http://www.szipszop.pl/

oprocz tego znalazlam wiele innych ;) .. wiem, ze na "zywo" lepiej sie kupuje ... ale z takich ofert tez napewno skorzystam :)

dzieki moniqa! ja na razie staram sie nie zagladac na te strony, bo zaraz bym cos kupila znajac siebie :) a nie chce zapeszac. zaczne powazne zakupy gdzies w sierpniu.

reklama
Gufi spodenki super gratuluję udanego zakupu ;) Ja tak jak MoniQa też bardzo sobie chwalę firme (fashion sama mam od nich spodenki dżinsowe rybaczki i trzy bluzki, i zamierzam jeszcze kupić co najmniej jedne spodnie i jakies bluzki. Podoba mi się to że np w tych spodniach co ja mam to i po porodzie można chodzić bo ten pas bawełniany sie wywija i jest super ;)
A dzidziusiowe zakupy tez mnie już kuszą ale też boje się zapeszyć i pewnie zarówno remont pokoju jak i pierwsze zakupy zaczniemy w sierpniu :)

Do góry