reklama
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Gufi bardzo eleganckie spodenki.....Ja czekam na pieniazki z podatku, zaraz po tym szalenstwo zakupowe ;D
Wracajac do tej mej bylej sasiadki, to niestety tak jest ze niektore kobiety sa modrzejsze od lekarzy
. Az dziw ze malnestwo dalo rade, a nacierpialo sie niemalo w inkubatorze, wiem ze raz mialo skore taka jak poparzona nie wiem tylko co spowodowalo te chorobe, potrzebna byla transfuzja. Ale mala zyje i modle sie aby byla madrzejsza niz jej mama.
Wracajac do tej mej bylej sasiadki, to niestety tak jest ze niektore kobiety sa modrzejsze od lekarzy
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Basiu hehe .. o tym samym mysle , za kazdym razem jak wchodze do sklepu z odzieza ciążową
.... przyklad ... sklep H&M ( czy jakos tak
) ... odziez ciazowa .. bluzka - 60 zł
... kilka stoisk dalej, zwykla odziez ... ta sama bluzka tylko rozmiar mniejsza - 39 zł :
... hehe ;D .. super 
A ja teraz jestem na etapie zakupow farb na sciany, okna, kaloryfer, do pokoju malucha
A ja teraz jestem na etapie zakupow farb na sciany, okna, kaloryfer, do pokoju malucha
gufi
radze wam rozjerzec sie za jakims sklepem z uzywanymi ciuszkami. ja stale zgladam do sprawdzonych lumpeksow i juz sobie troche rzeczy kupilam. a tam spodnie kosztuja ok. 12-15 zl, bluzeczki 5, wiec jeszcze mozna przezyc. zaraz lece do miasta i pewnie zahacze o pare ciuchlandow, bo tez mi sie sukienka marzy
a wogole to musze sobie kupic cos elegenackiego, bo 10 czerwca idziemy na wesele
gufi
i chyba z moich planow nici, bo wlasnie sie serwala wichura i zaczelo padac. chyba troche sobie poczytam i zrobie sobie budyn czekoladowy

Moniqa
i moje dwie połówki :)
Gufi na necie jest fajny sklepik z dzieciecą odzieża
.. nie drogo ... sama zobacz 
http://www.szipszop.pl/
oprocz tego znalazlam wiele innych
.. wiem, ze na "zywo" lepiej sie kupuje ... ale z takich ofert tez napewno skorzystam 
http://www.szipszop.pl/
oprocz tego znalazlam wiele innych
gufi
dzieki moniqa! ja na razie staram sie nie zagladac na te strony, bo zaraz bym cos kupila znajac siebie
a nie chce zapeszac. zaczne powazne zakupy gdzies w sierpniu.
reklama
nadia
Gufi spodenki super gratuluję udanego zakupu
Ja tak jak MoniQa też bardzo sobie chwalę firme (fashion sama mam od nich spodenki dżinsowe rybaczki i trzy bluzki, i zamierzam jeszcze kupić co najmniej jedne spodnie i jakies bluzki. Podoba mi się to że np w tych spodniach co ja mam to i po porodzie można chodzić bo ten pas bawełniany sie wywija i jest super
A dzidziusiowe zakupy tez mnie już kuszą ale też boje się zapeszyć i pewnie zarówno remont pokoju jak i pierwsze zakupy zaczniemy w sierpniu
A dzidziusiowe zakupy tez mnie już kuszą ale też boje się zapeszyć i pewnie zarówno remont pokoju jak i pierwsze zakupy zaczniemy w sierpniu
Podziel się: