reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
moje, a raczej mikołajowe łowy (Smykoland) dla filipka:

na mikołajki FISHER PRICE AKTYWNE KLOCKI MALUCHA GRATIS! (1320804816) - Aukcje internetowe Allegro

na gwiazdkę: FISHER PRICE WESOŁE KLOCKI NA KÓŁKACH B44 (1316617568) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price 2 SAMOCHODZIKI POLICJA I STRAŻ T7180 (1305334849) - Aukcje internetowe Allegro

mialąm w planie kupić takie autka:

FISHER PRICE WESOŁE KLOCKI W SAMOCHODZIKACH (1297860511) - Aukcje internetowe Allegro

ale oczywiście były tylko różowe, więc sobie odpuściłam, najwyżej na alegro zamówię :)

a te zabawki pomimo, że w stcjonarnym sklepie kupiłam w takich lub niższych cenach jak na allegro :)

jeszcze moja mam mu kupiła muzyczną kierownicę i ciuchcię muzyczą :) jak on tymi zabawkami zacznie grać to nam łby popękają :P

mężowi oczywiście zamówiłam kolekcję Wiedźmina, ale podzielę na 2 części i jedną na Mikołajki a drugą na Święta dostanie

muszę też mamie, bratu, jego dziewczynie i chrześniakowi kupić, teściowej to niech b sam kupi a teściowi to nic, raz, że pewno się nie spotkamy w święta, a dwa, że on nawet fifiemu nic nie da to chyba sobie podaruję

Ostatnia edycja:
Kasia wlasnie nad tymi klockami sie zastanawialam, jednak zdecydowalam sie na grajaco-gdakajaca kostke Ravensburger
kostka.jpg
i kule
kula.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry