reklama

Idziemy na zakupy :)

hefi - super łupy:) Szczególnie ta pierwsza sukienka w ostatnim rzędzie prześliczna;)
katarzynajanicki - HM ma zawyżoną numerację, moja w sumie chodzi już w ich 74, ale są jeszcze sporo za duże. A na metce przy 80 jest że od 9-12mies. Więc sądzę że da radę... w sumie to mam nadzieję, bo jeszcze kupiłam na przecenach kiedyś trochę koszulek z krótkim rękawkiem z myszką miki:)

hefi - tak właśnie przeglądam nową gazetkę tesco i jest tam forma do mufinek, wiem że byłaś kiedyś zainteresowana, ale nie wiem czy o taką Ci chodzi http://www.tesco.pl/promocje/gazetk...iateczny/szablon.php?hm=wroclaw-ul-dluga-3747 str 8

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny w carrefur fajne promocje np: pieluchy Huggies ok100 sztuk za 59,99 ( z czego 30 zł oddają w e-bonie) i deserki Gerbera za 2,49 ( z czego 2 zł oddają w e-bonie)i wiele innych ciekawych :-)

Już sobie zrobiłam listę do carrefoura i jutro idę na duże zakupy :) Szkoda, że te e-bony to tylko na jeden produkt są- będę musiała z 10 razy wchodzić i wychodzić z carrefoura, żeby się w deserki z e-bonami zaopatrzyć ;p

Już sobie zrobiłam listę do carrefoura i jutro idę na duże zakupy :) Szkoda, że te e-bony to tylko na jeden produkt są- będę musiała z 10 razy wchodzić i wychodzić z carrefoura, żeby się w deserki z e-bonami zaopatrzyć ;p

Ja też zamierzam spory zapas zrobić, bo za kilkadziesiąt groszy to już raczej nigdzie nie kupię :-) no i zapas pieluch :-)

Hej
macie jakis link do gazetki z carrefura?
Nowej gazetki jeszcze nie ma w necie, od jutra wchodzi, więc pewnie się niedługo pojawi.
Ja też zamierzam spory zapas zrobić, bo za kilkadziesiąt groszy to już raczej nigdzie nie kupię :biggrin2: no i zapas pieluch :biggrin2:
A z tymi pieluchami to nie wiem, czy kupować więcej, bo nigdy Huggisów nie używałam i nie wiem, czy są dobre.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry