reklama

Idziemy na zakupy :)

Te e-bony dostajesz przy kasie za wybrane produkty. Płacisz normalnie za zakupy, a potem oprócz paragonu dostajesz wydrukowany e-bon, którym możesz zapłacić w następnym miesiącu za zakupy.
Chciałam wam zeskanować i wrzucić ulotkę z carrefoura, ale nie mam drukarki zainstalowanej na tym kompie. Może jak P. wieczorem wróci, a ulotki jeszcze w necie nie będzie, to ją zeskanuję.

reklama
Dziewczyny już jest gazetka carrefoura na stronie. Słuchajcie, jak to jest? rozumiem, że jeśli kupię np. huggiesy i kawę, to dostaję jeden bon, ale który? ten za huggiesy większy czy za kawę mniejszy? I jak to jest z realizacją? Bo jeśli pójdę kupić kilka razy i będę mieć kilka e-bonów, to czy potem można zrealizować je wszystkie naraz? Napisane jest, że regulamin na stronie, ale ja go znaleźć nie mogę...

jak kupisz huggiesy i kawe to dostajesz bony za jedno i drugie :)
Dostajesz tylko 1 bon jakbyś np. kupiła 2 paczki huggiesów bo bony są tylko do 1 rzeczy danego rodzaju :)

athena byłam dzisiaj w tesco i nie widziałam tej promocji na kaszki:( Ona nie jest od jutra razem z nową gazetką?

Byłam też w lumpku no i trochę znalazłam, ale raczej większych rzeczy:)
DSC01672.jpgJakiś taki szaliczek:)
DSC01670.jpgSpodnie, ale na kolanie chyba była dziura bo jest łatka. Ale są na 2 latka, więc do latania u babci o ogródku w sam raz;)
DSC01671.jpgHM na 3-4latka rybaczki:)
DSC01669.jpgKomplecik:) Jest śliczny, a z mojej małej główką to jest w sam raz, niby na metce jest napisane AGE 7-9, mam nadzieję że to nie oznacza lat:szok::szok:

Za to wszystko powyżej zapłaciłam 12zł:-D

jak kupisz huggiesy i kawe to dostajesz bony za jedno i drugie :)
Dostajesz tylko 1 bon jakbyś np. kupiła 2 paczki huggiesów bo bony są tylko do 1 rzeczy danego rodzaju :)

O to super! Bo myślałam, że będę tak dyndać w te i z powrotem:). Teraz tylko pytanie czy faktycznie przy realizacji nie ma żadnego haczyka...

edit: wygrzebałam regulamin i wszystko ok, ale zastanawiam się, bo tam jest mowa o 1 szt. produktu lub produktu danego rodzaju... co to jest produkt danego rodzaju? chodzi im o to, że np. ktoś chce kupić gerbery różne smaki, to tak czy siak podchodzi to pod produkty danego rodzaju i wtedy 1 bon się należy czy co? nie kumam.

Ostatnia edycja:
A na stronie jest jeszcze przeterminowany katalog Carrefour zabawki, może też go zmienią i będzie coś ciekawego bo w sobote jade do W-wy na jakies zakupy,
aqq dobre pytania sama jestem ciekawa

A gdzie bedziesz szalała? bo ja też się wybieram na szaleństwo zakupowe. Już z moim ukochanym załatwiłam że ona powalczy z synem a ja polatam po lumpkach i do tesco po kaszki i słoiczki hipp jadę. Oprócz tej promocji na kaszki mają też promocje na słoiczki z daniami i deserki 2 +1 gratis i jak kupisz 4 słoiczki hipp to dostajesz płyn 200ml do kąpieli i puszczania baniek gratis:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry