reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
kasiek - fajny ten pociąg:)

athena - już wiem o co ci chodziło:) O kaszkę w sensie deserek:) hahahah.. a ja się głowię od wczoraj jaką to kaszę ma HiPP:)))) A powiedz mi ona jest z mlekiem prawda?

agast - super że się do czegoś przydałam:)

my tez dziś bYliśmy na zakupach, kupiliśmy w końcu małej kombinezon taki: KOMBINEZON WÓJCIK R 68 PUSZYSTE KOCIAKI ZIMA2010 (1335727145) - Aukcje internetowe Allegro
dresik w h&m taki jak niektóre z was mają no i obowiązkowo tą czapkę z uszami z czerwoną kokardką z h&m z obrań to jeszcze pare pierdół spodnie, rajstopki taką fajną kamizelkęz futerka w wójciku. No i kupiliśmy jej jeszcze klocki fisher prica Fisher Price aktywne klocki (1329489935) - Aukcje internetowe Allegro i przyszły jeszcze dziś z allegro bodziaki, bardzo fajne ciekawe jak po praniu będą wyglądały Kolorowe body x 7; Early days (1341452446) - Aukcje internetowe Allegro

Ola_fasola - śliczny ten kombinezon, ale pewnie w sklepie strasznie drogi:( To się obkupiliście;)
_avena_ - rzeczywiście te klocki wyglądają ciekawie;)

Ola_fasola - śliczny ten kombinezon, ale pewnie w sklepie strasznie drogi:( To się obkupiliście;)
_avena_ - rzeczywiście te klocki wyglądają ciekawie;)

w sklepie tańszy niż na allegro - 140 zł ale niestety jest za mały i teraz dzwonie po sklepach i szukam większego bo oddać nie można... stary mnie namówił bo mu sie po sklepach chodzić nie chciało!!! ale jestem zła!

reklama
Ola- nie daj sie!!!! Kazdy towar mozna zwrocic jesli ma nie oderwaną metke!!!!! I nie ma znaczenia czy sklep sobie wywiesil kartke ze nie ma zwrotow!!!!!!!!!!!!!!!! Popros o kierownika! Masz prawo zwrocic!!!

Lena- dlaczego nie polecasz kombinezonu a la spiwor???

Avena- super te klocki! Chyba sie skusze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry