reklama

Idziemy na zakupy :)

mam pytanie do dziewczyn z bydgoszczy - wiecie gdzi emozna kupic ciuszki w lumpikach, jestem jeszcze 3 tyg w Pl i chciałam zrobić małe zakupy ale nie mam pojecia gdzie?

Trochę tego jest...
Ja najbardziej lubię kupować w fuksie pod Rondem Jagiellonów i przy Rondzie Poznańskim, ładne rzeczy też trafiają się przy rondzie grunwaldzkim i przy dworcu... Tylko w każdym z tych punktów w inne dni są inne "procentowe" przeceny, a na 100% nie opłaca się kupować , bo wychodzi drogo...

reklama
U nas ta baza EasyFix nawet używana kosztuje w granicach 400-500zł. Dlatego też zastanawiam się nad tą nową, która posłuży na dłużej. Tylko te nowe foteliki to oczywiście cena:szok::szok:
Ale może jeszcze do czerwca, ktoś już będzie chciał sprzedawać używane.;-)

:-)Dziękuję za podpowiedzi, chyba się więc skusimy na te kołyskę. Łóżeczko i tak już mamy, więc jak mała wyrośnie z kołyski to nie będzie problemu ze zmianą.
Tylko nad myślę nad czymś jeszcze, planuję przewijak nakładany na łóżeczko, bo na inny nie mamy miejsca a na kołyskę to on się za bardzo nie będzie nadawał bo nie będzie stabilnie, chyba....

Ostatnia edycja:
Koriander, no coś pięknego ten fotelik! A u nas można go dostać? Podpowiedz co to za model i jak go poszukiwać
Czarna wiedzmo, fotelik to Maxi Cosi mysle ze bez problemu dostaniesz w Polsce :-) A spiworek jest firmy WallaBoo, bardzo mi go polecala kolezanka zwlaszcza ze nasze dzidziusie przesiada sie zima do spacerowek, a pasuje przy okazji do kazdego modelu maxi cosi . :tak: Jest niesamowicie mieciutki, wylozony czyms a la futerko lub owcza welna, polecam z calego serca :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry