reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Nasz dzisiejszy zakup: maxi cosi ze spiworkiem (spiworek rowniez bedzie do wozka na zime);-)
wallaboo-baby-th-01.jpg
Koriander, no coś pięknego ten fotelik! A u nas można go dostać? Podpowiedz co to za model i jak go poszukiwać

Dostałaś je już?? Zadowolona jesteś?? Masz może jeszcze link do strony gdzie kupiłaś??

Łóżeczko dostałam, co prawda z pewnymi perturbacjami... W pierwszej przesyłce dostałam inne niż zamówiłam, umówiłam się ze sprzedającym, że przyśle mi nową paczkę a kurier zabierze starą. Kurier przywiózł nowe łóżeczko ale nie miał polecenia odbioru starego. W sumie dobrze się stało, bo w tym nowym okazało się, ze nie ma boków szuflady - tak więc po konsultacji ze sprzedającym wyjęłam brakujące elementy a dnia następnego kurier odebrał już łóżeczko. Bardzo chwale sobie kontakt ze sprzedającym. Odpowiada szybko i konkretnie, wysyłka jest niemal ekspresowa.
Jedyny minus łóżeczka jak na teraz to intensywna woń lakieru - stoi rozpakowane ale jeszcze nie złożone i wietrzeje. Póki co stan wizualny mi się podoba, mam nadzieję, że konstrukcyjnie będzie ok i nie będzie problemu z montażem. To się jednak sporo później okaże bo nie zamierzamy go za wcześnie montować - z powodu braku miejsca.

Tu jest link do strony z łóżeczkiem
ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ MATERAC GRYKA PIANKA KOKOS (904204878) - Aukcje internetowe Allegro

To artykuł sponsorowany, przez firmę która sprzedaje te materace więc sama wiesz. Zresztą ich cena przekracza cenię niejednego łóżeczka :-( Trzeba będzie jeszcze w kilku źródłach poszukać.
tak wiem, trudno o obiektywizm skoro to artykul sponsorowany
jednak zaczelam zastanawiac sie dlaczego tu w DE nie ma kokosowych materacy tylko lateksowe i piankowe
zasiali we mnie watpliwosci

tak wiem, trudno o obiektywizm skoro to artykul sponsorowany
jednak zaczelam zastanawiac sie dlaczego tu w DE nie ma kokosowych materacy tylko lateksowe i piankowe
zasiali we mnie watpliwosci

Wydaje mi się że najlepiej byłoby zasięgną informacji u jakiegoś pediatry lub ortopedy dziecięcego. Tylko skąd takiego wziąć ??

Mąż mi dziś przyniósł nową gazetkę z Reala z tekstem "tylko jej nie oglądaj" wiedział co mówi bo tam już na pierwszej stronie dzidziusiowe ciuszki :-) i to jakie śliczne, tylko ta cena.

reklama
sluchajcie a co myslicie o rozkach?
kupujecie je?
podobno sa one udogodnieniem dla niedoswiadczonych mam ale czy w naszym przypadku nie bedzie to zbedny wydatek? dzieciaczki urodza sie ltem to moze za cieplo w takie cos zawijac?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry