reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
co do kosmetyków na początek to nie ma co przesadzać, im mniej tym lepiej

Wiesz ze tez myslalam o Nivea albo o Hipp jeszcze sama dokładniew nie wiem musze podpytac kolezanki o opinie:)
masz rację tyle tego jest na rynku ze idzie zglupiec:) he eh
ja przy córci na samym początku używałam Oilatum do kąpieli a potem przeszliśmy na Nivea do kąpieli, szamponik i mleczko nawilżające plus oczywiście krem na słońce i zimą Nivea na każdą pogodę sprawdzał się rewelacyjnie
na odparzenia stosowaliśmy wymiennie Sudocrem, Linomag, Bepanthen - ten to akurat wspólnie- cudowny na poranione i popękane brodawki podczas pierwszych karmień
a ile tam jest szt? I czy te 2 tez są Nevborn czy juz nie?
Pampersy 2 sa od 3-6 kg i też new born

Dzisiejszy nabytek, nosidelko na pierwsze miesiace (na chuste sie na razie nie zdecydowalismy bo przeraza mnie to wiazanie :shocked2:)
http://di1.shopping.com/images1/pi/e7/ee/27/20982622-260x260-0-0_Premaxx+Baby+Bag+New+Edition.jpg

A tu jeszcze jak wyglada z dzidziusiem w srodku

Koriander- gdzie kupiliscie to nosidełko? W sklepie czy w internecie? Bardzo mi sie podoba! Ile kosztuje jesli mozna spytac?

Co do pieluch to my tez juz mamy :) Jedną paczke jedynek i drugą, większą dwójek :)

reklama
Co do kosmetyków to mam zamiar z Nivea kupować (mama mi mówiła że od 12 ma być promocja na kosmetyki tej firmy) i Linomag na odparzenia.
Pieluszki to Pampersy 2, bo 1 uważam że niema sensu. Co do chusteczek nawilżanych to Pampers albo Cleanic Dzidziuś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry