reklama

Idziemy na zakupy :)

ale z moim synem tak mialam. Cos mnie w nocy tknelo w głebokim snie ,ze on nie oddycha, wstałam nadsłuchałam - rzeczywiscie nie oddychał i zlapałam go za nózki do góry nogami potrzasłam i zaczal płakac. Tak gdzies wyczytałam,ze tak sie robi. Koszmar,ale to sie wie samej,a nie przez jakies badziestwo elektroniczne reklamowane.

Moj zakup wczorajszy :-)

...a zastanowiłaś się co by było gdybyś nie wstała? :( u mnie raczej brak tego "instynktu" a męża nic w nocy nie obudzi, a wiem że jak nie kupie tego urządzenia to nie będę spać tylko słuchać całą noc czy maluszek oddycha... zdaję sobie sprawę że to tylko urządzenie i może się zepsuć ale jakoś byłabym spokojniejsza że coś czuwa i mogę się choć chwilę zdrzemnąć hihi :D ale to moje prywatne zdanie a każdy ma swoje na dany temat prawda? ;)

reklama
Moje zdanie na temat monitorów oddechu jest takie,że sa przydatne(zwłaszcza w rodzinach gdzie wystepowały jakies problemy z oddechem u noworodków) ale czesto powodują utrate czujnosci przez rodziców :baffled:
Niestety nic nie zastapi czujnosci rodziców a ta pojawia się wraz z narodzeniem sie maluszka

Sprawa mojej torby do szpitala została trochę ruszona:-D
Kupiłam dzisiaj na bazarze koszulkę, dokładnie taką - niebieską MUZZY Koszula nocna rozpinana do karmienia BLUE XL (983400761) - Aukcje internetowe Allegro
Bo rzeczywiście te z krówkami i inne to mi się wydają takie dziecinne:-)

Drugą jaką kupię to najprawdopodobniej taka MUZZY Dyskretna koszula nocna do karmienia HIT (S) (999790855) - Aukcje internetowe Allegro

Powiem wam że ta firma Muzzy ma te koszulki bardzo dobre jakościowo.

Moje zdanie na temat monitorów oddechu jest takie,że sa przydatne(zwłaszcza w rodzinach gdzie wystepowały jakies problemy z oddechem u noworodków) ale czesto powodują utrate czujnosci przez rodziców :baffled:
Niestety nic nie zastapi czujnosci rodziców a ta pojawia się wraz z narodzeniem sie maluszka

Dokładnie sie zgadzam, takto sie przynajmniej nadsłuhuje. Dziewczyny wy i tak nie bedziecie miały takiego twardego snu, same zobaczycie ,ze bedziecie spały pół snem,ze jak trzeba to wszystko usłyszycie. Ale co ja wam bede pisac,same zobaczycie :tak::tak::-)

zdec tez sie chyba bede decydowac na ta firme. :-)

Dokładnie sie zgadzam, takto sie przynajmniej nadsłuhuje. Dziewczyny wy i tak nie bedziecie miały takiego twardego snu, same zobaczycie ,ze bedziecie spały pół snem,ze jak trzeba to wszystko usłyszycie. Ale co ja wam bede pisac,same zobaczycie :tak::tak::-)

zdec tez sie chyba bede decydowac na ta firme. :-)

gorzej, jak maluch śpi w innym pokoju ... wtedy chyba takie urządzenie się przydaje???

gorzej, jak maluch śpi w innym pokoju ... wtedy chyba takie urządzenie się przydaje???

A u kogo na poczatku noworodek spi w innym pokoju? Troche to niepokojące,nieprawdaz... Tym bardziej,ze pierwsze 3 miesiace sa najwazniejsze.

A po drugi, od samego poczatku chcecie przykładac dziecku elektroniczne urzadzenie blisko glowki??? To jak byscie mu telefon komorkowy przykladały - niby jest bezpieczne ,a jaednak emituje jakies szkodliwe fale.

reklama
Kiedyś w epoce kamienia łupanego nie było takich wynalzków i obeszli się bez tego, a teraz wymysły i naciąganie na kasę, moja położna mówi, że to strata pieniedzy bo i tak dziecko śpi w tym samym pokoju co my a nie ma takiej możliwości abym spała twardym snem.....ale wybór należy do Was Kochane;)Ja nie zamierzam kupować;)Więc może tą kasę warto przeznaczyć na coś innego;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry