Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jedyne co wiem to ze przez okres pologu (czyli ok 6tyg) nie powinno sie niczym sciskac..Dziewczyny czy slyszalyscie o pasach poporodowych? Czy ma ktoras z obecnych juz mam jakies opinie na ten temat lub doswiadczenie? Tak mysle ze rozciagnietej skorze na brzuchu bedzie moze nalezalo jakos pomoc, czy ona sie sama "wchlonie"?Jedyne co wiem to ze przez okres pologu (czyli ok 6tyg) nie powinno sie niczym sciskac..
Dziewczyny czy slyszalyscie o pasach poporodowych? Czy ma ktoras z obecnych juz mam jakies opinie na ten temat lub doswiadczenie? Tak mysle ze rozciagnietej skorze na brzuchu bedzie moze nalezalo jakos pomoc, czy ona sie sama "wchlonie"?Jedyne co wiem to ze przez okres pologu (czyli ok 6tyg) nie powinno sie niczym sciskac..
Dziewczyny czy slyszalyscie o pasach poporodowych? Czy ma ktoras z obecnych juz mam jakies opinie na ten temat lub doswiadczenie? Tak mysle ze rozciagnietej skorze na brzuchu bedzie moze nalezalo jakos pomoc, czy ona sie sama "wchlonie"?Jedyne co wiem to ze przez okres pologu (czyli ok 6tyg) nie powinno sie niczym sciskac..
Dziewczyny dzieki za odpowiedzi
A te majtasy, nosi sie je jako bielizne czy zaklada na bielizne?