reklama

Idziemy na zakupy :)

Bo to jest tak,ze jak sie było płaska jak deska przed ciążą to i moze sie brzuch sam wchłania bez pomocy,ale te dziewczyny ,które juz miały oponke powinny nosic te majtochy ,a co tam bedziemy sobie zalowały ;-) Wiadomo,ze i tak cwiczyc trzeba,ale tak naprawde to której sie teraz chce :-P

reklama
Paulka82- ja mialam dokadnie takie majtasy jak te ktore pokazalas :) Aaa i byla to pierwsza rzecz ktora kupilam jak wrocilam ze szpitala, wiec nawet 2 tygodni nie zaczekaam, w sumie chyba nawet nie wiedzialam ze nie mozna...

Ostatnia edycja:
Mi po dwóch ciążach brzuszek wchłaniał się pare dni po porodzie i miałam płaściutki ale ja zawsze dużo ćwiczyłam a codzienne brzuszki to u mnie obowiązek i w dwóch ciążach do 5 miesiąca ćwiczyłam brzuszki teraz troche się martwie bo przed ciążą troche się zaniedbałam w ćwiczeniach a i w ciąży jestem leń he he no ale mam nadzieje że takiej strasznej opony nie będzie a jak będzie to po połogu trza ruszyć dupsko i poćwiczyć to będzie lepsze od najbardziej obciskających majtasów:tak:

Paulka82- ja mialam dokadnie takie majtasy jak te ktore pokazalas :) Aaa i byla to pierwsza rzecz ktora kupilam jak wrocilam ze szpitala, wiec nawet 2 tygodni nie zaczekaam, w sumie chyba nawet nie wiedzialam ze nie mozna...

trzeba podobno zaczekać, aż się macica dobrze obkurczy,bo można sobie pogorszyć, a po cesarce jest blizna, a te majtki jednak ściągają skórę i lekarz mi tłumaczył,że może to spowodować jakieś zapalenia, ja jeśli uda mi się urodzić przed terminem to tez nie zamierzam czekać, bo 12 czerwca mam brata wesele i zmierzam wyglądać bombowo(marzenie ściętej głowy) :)

Jednak wyminiłam przewijak na niebieski,bo stwierdziłam,ze do poscieli mi tamten nie bedzie pasował, no i musiałam wybrac inny reczniczek,bo tamtego koloru nie bylo,a zapomnieli wycofac z aukcji, pokazuje:
przewijak4.jpg okr_babyono_niebieskie1.jpg

trzeba podobno zaczekać, aż się macica dobrze obkurczy,bo można sobie pogorszyć, a po cesarce jest blizna, a te majtki jednak ściągają skórę i lekarz mi tłumaczył,że może to spowodować jakieś zapalenia, ja jeśli uda mi się urodzić przed terminem to tez nie zamierzam czekać, bo 12 czerwca mam brata wesele i zmierzam wyglądać bombowo(marzenie ściętej głowy) :)
hmmm... a mi sie wydaje ze wieksze prawdopodobienstwo jest ze na tym weselu wystąpisz jeszcze z brzuszkiem... mam nadzieje ze Cie nie załamałam, hehe

A ja taki przewijak zamowilam do kompletu z łóżeczkiem PRZEWIJAK SAFARI NADSTAWKA NA ŁOZECZKO WAWA (1000983690) - Aukcje internetowe Allegro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry