reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Czasami mi się wydaje że nasze mamy miały lepiej :-) mniejszy wybór i te rzeczy łącznie z wózkami były prostsze :-) Nas teraz atakują producenci z każdej strony i z różnymi zbędnymi bajerami do kupienia.

Czasami mi się wydaje że nasze mamy miały lepiej :-) mniejszy wybór i te rzeczy łącznie z wózkami były prostsze :-) Nas teraz atakują producenci z każdej strony i z różnymi zbędnymi bajerami do kupienia.

Właśnie dokładnie to samo wczoraj stwierdziła moja mama prasując pościel do kołyski i kolorowe pieluchy flanelowe o ubrankach nie wspomnę :) mówiła,że kiedyś jak już się weszło do takiego sklepu, w którym coś było to się brało to co potrzebne a nie zastanawiało jaki kolor, kształt, producent itp. a teraz jak to ładnie powiedziała: "Istna Ameryka" :)

Nie znalazłam nawet nie wiem czy w dobrym poście szukam. Chodzi mi o nazwę tego dobrego płynu do kąpieli dla malucha od pierwszych dni, jednak nie tego drogiego lecz jego tańszego odpowiednika. Pamiętam że było coś na O.

chodzi chyba o oillan ale tansze jest właśnie emolium :) ja kupiłam serie z rossmana (pare koleżanek używa i są zadowolone) jak nie będzie pasować wtedy kupię cos z tych

Ostatnia edycja:
reklama
Patrzyłam w necie że można znaleźć w dość podobnych cenach te kosmetyki. Wszystkie można używać od pierwszych dni?? Które polecacie??

ja z Patrykiem używałam Oilatum, ale dopiero od 1-go miesiąca, bo wtedy zdiagnozowali już u niego skazę białkową i stwierdzili,ze jest dzieckiem atopowym, kąpaliśmy Go w tym do roku czasu, a moja przyjaciółka używa Emolium i robi to już od pierwszej kąpieli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry