Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
FajneOto ta wyprawka o której pisałam wcześniej. Nie wszystkie zdjęcia mi się zmieściły, ale jest jeszcze kombinezonik z kurteczką na zimę i kilka par spodni dresowych.
Oto ta wyprawka o której pisałam wcześniej. Nie wszystkie zdjęcia mi się zmieściły, ale jest jeszcze kombinezonik z kurteczką na zimę i kilka par spodni dresowych.
zastanawiałam się, czy ta kopertowa nie będzie odsłaniać zbytnio piersi, ale jest oki
Mi jedynie co jeszcze brakuje to wanienka, a dzisiaj przyszły koszulezastanawiałam się, czy ta kopertowa nie będzie odsłaniać zbytnio piersi, ale jest oki
MUZZY Kopertowa koszula nocna do karmienia PLUM L (1004556636) - Aukcje internetowe Allegro
MUZZY Dyskretna koszula nocna do karmienia RED (M) (1004328410) - Aukcje internetowe Allegro
a mam pytanko, o sądzicie o smoczkach uspokajaczach, czy wszystkie planujecie dawać je naszym maluchom? Może jakieś rady doświadczonych mam? Ja w sumie nie planowałam małej takiego smoczka dawać, ale nie wiem jak to w praktyce wyjdzie?
Ja mam taki smoczek (byl w pakiecie dla ciezarnych) ale chcialabym uniknac podawania go, chyba ze dzidzius bedzie naprawde potrzebowal ssania by sie wyciszyc.. Wiem ze w pierwszym okresie nie powinno sie nic poza piersia podawac, bo to podobno dwie rozne techniki ssania i maluch moze miec problemy z odpowiednim zlapaniem sutka (a to z kolei bol dla naszych piersi..)a mam pytanko, o sądzicie o smoczkach uspokajaczach, czy wszystkie planujecie dawać je naszym maluchom? Może jakieś rady doświadczonych mam? Ja w sumie nie planowałam małej takiego smoczka dawać, ale nie wiem jak to w praktyce wyjdzie?