reklama

Idziemy na zakupy :)

zdec dobrze,ze przypomnialas o tych nakładkach na sutki , bo miałam je zakupic i kompletnie o nich zapomnialam. A ty jaki masz rozmiar? Bo mi ktos kiedys mowil,ze najlepiej najmniejsze kupywac,czyli S.

Ja właśnie wzięłam te najmniejsze. Ale w sumie tak sobie pomyślałam że mam małe piersi to będą najlepsze. Chociaż podobno z ich rozmiarem to tak jak z rozmiarem smoczka, moja znajoma mówiła że miała te większe one mają większe dziurki i małemu się lepiej ciągnęło... no i bądź tu człowieku mądry... w razie czego dokupi się większe, a na razie te małe na początek mam nadzieję że wystarczą.

reklama
najwazniejsze zakupy zrobione i pomimo tego ze mam juz 2 dzieci nic nie mam po chlopcach,wszystkie ubranka nowe bo po najmlodszym pozyczylam i juz niestety z powrotem nie dostalam:( a co do innych rzeczy takich jak wozek,mebelki,posciel czy sterylizator po prostu wolalam nowe a po xavim juz sprzedane.Wiem ze to moje ostatnie dziecko wiec nie zamierzam oszczedzac:)
a wiec lozeczko kupilam takie jak mialam wczesniej czyli z kubusiem puchatkiem tyle ze 2 i pol roku temu kolorek byl inny a ja chcialam tym razem w komplecie z komoda i zmuszona bylam kupic nowe zeby miec ten sam kolor lozeczka i komody
Winnie the Pooh cot bed - Total saving

dzis jade po karuzele ale nie wiem ktora kupic
Fisher Price Peek-a-Boo™ Leaves Mobile : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
ta mi sie podoba bo mam taka mate i hustawke po Xavim
ale ta wydaje sie fajniejsza bo lampka jest i misiu sie pokazuje
Fisher-Price Precious Planet 2-in-1 mobile : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
na ktora byscie sie zdecydowaly?pomocy!
ta pierwsza bardziej mi sie podoba :) jest ciekawsza i bardziej kolorowa co przyciąga wzrok maleństw :) ta druga mojej koleżance np. sie nie sprawdziła

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry