reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
dzis zakupow ciag dalszy przyjda przesylka do 4 dni roboczych
M2b 2 pack floral print nursing bra : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
bielizna do karmienia
Philips AVENT VIA Gourmet Set : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
pojemniczki do przechowywania mleczka i obiadkow
Philips AVENT moisturising nipple cream : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
krem do piersi
Philips Avent DECT baby monitor SCD520 : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
elektroniczna niania bo sypialnie mam na pietrze
oraz nakladki na piersi do karmienia bo moi synkowie bardzo pogryzli mi sutki przy karmieniu wiec tym razem sie zabezpieczylam;-)
zostaly mi smoczki,wanienka no i karuzelka bo w sobote ja zamowilismy a pozniej dostalismy emaila ze nie ma jej na stanie i nie wiadomo kiedy bedzie wiec dalej szukam ale ciezko sie zdecydowac,kurcze jakby przyszla juz to przynajmniej bym sie nie zastanawiala

do mnie dzisiaj przyszlo moje zamowienie
pieluszki tetrowe, ktore beda wykorzystywane do odbicia
flanelowe
buteleczki tommee tippee bo avent mnie zdenerwowal cenami i bpa
i smoczki aventa

No zamowilam juz, bo w sumie zaczelam sie rozgladac za inna ,a najlpiej kupic ta ,ktora sie jako pierwsza chyba spodobala , tylko niewiem czy zdaza wysłac,chcialabym w tym tyg jeszcze dostac ja . Ale znajac zycie pewnie w poniedzialek dojdzie :/ .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry