reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Oj to na pewno!! Byly juz kucyki ponny, pet shopy, chomiki, atomówki teraz jest faza na pieski z wymiennymi głowami i ubraniami itd...

reklama
Oj to na pewno!! Byly juz kucyki ponny, pet shopy, chomiki, atomówki teraz jest faza na pieski z wymiennymi głowami i ubraniami itd...

O matko, a ja się cieszyłam że mam córkę, nie synka.. ;P

btw: któraś wczoraj pisała o promocjach w H&M... Kurcze, byłam dziś, ale u nas strasznie mało rzeczy jest przecenionych! Dla dziewczynek były tylko jeansy, granatowe koszulki z kotkiem (mamy już taką), pare kurteczek, jakiś różowy dresik, szare getry i to wszystko.. Kupiłam w sumie te getry, bo kosztowały 10zł, do tego znalazłam jeszcze pidżamkę (ostatnią w rozmiarze 80), no i wyszłam trochę rozczarowana :/ Przy ostatniej promocji bardziej się obkupiłam :)

Ostatnia edycja:
Do góry