Z przyjemnością dopisuję się do Waszej listy. Mam na imię Aneta, 01.07.2005r. skończę 30 lat. Podobnie jak Anecik pracuję w szkole z trochę starszymi dziećmi - klasa maturalna - i uczę języka polskiego. Moim hobby i drugą pracą jest śpiewanie w zespole muzycznym. Kocham to co robię, więc przez trzy lata małżeństwa byłam straszną egoistką i ciągle odsuwałam od siebie myśl o dziecku. W pewnym momencie zaczęłam się zastanawiać czy ze mną wszystko w porządku, przez chwilę nawet podejrzewałam, że może jestem bezpłodna. Na szczęście tuż przed świętami Bożego Narodzenia okazało się, że jestem w ciąży. Nie wyobrażacie sobie jaka byłam szczęśliwa. Nagle okazało się, że ciąża , jak na razie nie przeszkadza mi w moich ulubionych zajęciach i na razie nie jest sprawcą wielu wyrzeczeń. Zdaję sobie sprawę, że ten stan nie potrwa długo, ale mój światopogląd uległ drastycznym przewartościowaniom. Teraz nie mogę się doczekać przyjścia na świat mojego maleństwa i chcę tylko żeby było zdrowe. Zdjęcia chwilowo nie zamieszczam, gdyż nie bardzo wiem jak to zrobić. Pozdrawiam wszystkie mamy. sonny. 8)