reklama

Ile ważą nasze dzieci

reklama
Ja się nie nastawiałam na wielkoluda, U mnie nie mają po kim dzieci być wielkie. Może i ja nie nalerze do niskich , ale mężowi to troszke brakuje. Oczywiście męża geny są silniejsze i wszystkie dzieci nie za wielkie. Ale mi to nie przeszkadza:-). Aby zdrowe.

Azile, jak ma 1,65 w kapeluszu ;-):-D ale mąż 1,80, więc mała raczej po nim poszła... zreszta czego ona po nim nie ma... no dobra, tylko jedno na pewno ma po mamusi ;-):-D:-D:-D

Mamoot ale Dobrusia nie jest mocno zafałdkowana ;-) ma tylko fałdkę pod brodą i kilka na nóżkach. Ona jest po prostu duża :tak: no i ubranka na 80cm trzeba juz jej kupować :sorry2:

Widać, że jeśli chodzi o fałdki to Dobrusia idzie na jakość, a nie na ilość ;-):-D
A tak serio, to skoro ona nosi 80, to ja się nie dziwię wadze. Staś nosi 68.

No Marta to ja muszę się schować jeśli chodzi o rozmiary. Bo na Kubę to i niektóre 68 są przyduże. Nawet jak porównuję zdjęcia to Kuba jest drobniejszy niż Kacper. Ale Kacper to jadł 24 na dobę. :-D:-D:-D A Kba potrafi zrobić przerwę:-D:-D:-D:-D

i my wróciliśmy ze szczepienia a więc:
Mikoś waży już 6900 i ma 64 cm to nam daje 35 centyli dobrze że chociaż o 10 skoczył:sorry2:

mojemu maluszkowi nie zrasta się ciemiączko:baffled: od urodzenia ma 2/2:baffled: na razie zalecone 2 krople vigantolu...
ale dokarmiać muszę mleko i zupki oczywiście do tego pierś...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry