T
tigger
Gość
Laura tydzień temu ważyła w ubranku i w pieluszce (mamie sie nie chciało dziecka rozbierać;-)) uwaga!!!
8100
minus ubranko i pieluszka = jakieś 7900klocuś
![]()
klocus

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Laura tydzień temu ważyła w ubranku i w pieluszce (mamie sie nie chciało dziecka rozbierać;-)) uwaga!!!
8100
minus ubranko i pieluszka = jakieś 7900klocuś
![]()
A moja córcia może waży teraz 6300g, a może nie... Z NAszej wagi wychodzi nam 6400g, ale szczerze wątpię. Za tydzień może wybierzemy się, żeby zważyć naszego Skarba, to będzie m-c od ostatniego ważenia.
najważniejsze tylko żeby mniej więcej nie schodzić ze swojej centylowej drogi i będzie okklocusmyslalam, ze moja jest duza, bo znowu na 91 centyl wskoczyla, ale Laurenka ja przebija zdecydowanie
![]()
no bo powinno sie ważyć (nie tylko dziecko ale siebie też) ciągle na tej samej wadze bo każda waga pokazuje co innegoHehe...moja waga pokazywała mi 6800a lekarska ledwo 6400
Ciągle mi zawyża i jej już nie wierzę
A może ta lekarska zaniża?Dobre wytłumaczenie
![]()