reklama

Ile ważą wasze dzieci

To moja jest drobniutka w porównaniu z Waszymi... :confused: Ale wcale nie wygląda na chuderlaczka, wręcz przeciwnie, jest w sam raz. ;-) A jak się urodziła, to wszyscy mówili że jest tłuścioszkiem. :-D

reklama
Natalcia jak się urodziła też wyglądała tak w sam raz:tak: na piersi przybywała prawidłowo:tak: ale jakoś po niej nie było tego widać:no: dopiero jak wprowadziłam butle to dostała wałeczków na nogach:tak: ale niestety mojej córci wszystko idzie w wzrost:happy:

Ja bym się tak bardzo wagą nie przejmowała, Borysek był w pierwszym i drugim miesiącu bodaj najchuszym i najmniej przybierajacym dzieckiem na marcowym forum, a teraz ładnie goni dzieci. Waga podobnie jak umiejętności naszych dzieci to sprawa bardzo indywidualna.

To Piotruś już prawie potroił swoją wagę urodzeniową:szok::-D Ładnie przybiera :-)
U nas pewnie jeszcze nawet nie doszło do podwojenia wagi :-p:rofl2:

Moja Malutka jak sie urodzila to miala 2980 wiec tez juz prawie potroila swoja wage urodzeniowa :tak::-D na przypomnienie napisze ,ze jakies 2tyg temu miala juz 8,5 kilo :tak: pultasek moj kochany :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry