Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To moja jest drobniutka w porównaniu z Waszymi... Ale wcale nie wygląda na chuderlaczka, wręcz przeciwnie, jest w sam raz. ;-) A jak się urodziła, to wszyscy mówili że jest tłuścioszkiem.
Natalcia jak się urodziła też wyglądała tak w sam raz na piersi przybywała prawidłowo ale jakoś po niej nie było tego widać dopiero jak wprowadziłam butle to dostała wałeczków na nogach ale niestety mojej córci wszystko idzie w wzrost
Ja bym się tak bardzo wagą nie przejmowała, Borysek był w pierwszym i drugim miesiącu bodaj najchuszym i najmniej przybierajacym dzieckiem na marcowym forum, a teraz ładnie goni dzieci. Waga podobnie jak umiejętności naszych dzieci to sprawa bardzo indywidualna.
Moja Malutka jak sie urodzila to miala 2980 wiec tez juz prawie potroila swoja wage urodzeniowa na przypomnienie napisze ,ze jakies 2tyg temu miala juz 8,5 kilo pultasek moj kochany