reklama

Imiona dla naszych bobasków

o Liliana tez sie nie zalapala.. hehe fajnie sobie poczytac wstecz jakie imiona byly w planach..widze ze sie niektorym pozmienialo :-) A ewus nawet ma top liste w domu :-D

reklama
o cholerka! Kubus na pierwszym miejscu, cóż... moje dziecko nie ma oryginalneg imienia ;) a dla córeczki chcialabym Ola albo Ania- tez przeciez popularne ;)

hheh alemi sie chce smiac, boprzypadkiem trafilam na ten post, zamiescilam go w marcu a dzisiaj z mezem rozmawialismy o imionach i chyba od tego czasu calkiem nam sie gust zmienil, bo jakby sie teraz Kubuś urodził to by mial na imie Antoś (wg mojego meza) albo Tymek (wg mnie) a da dziewczynki Lila, a 3 miesiace temu miala byc Ola heheheheh kobieta zmienna jest..........

reklama
hheh alemi sie chce smiac, boprzypadkiem trafilam na ten post, zamiescilam go w marcu a dzisiaj z mezem rozmawialismy o imionach i chyba od tego czasu calkiem nam sie gust zmienil, bo jakby sie teraz Kubuś urodził to by mial na imie Antoś (wg mojego meza) albo Tymek (wg mnie) a da dziewczynki Lila, a 3 miesiace temu miala byc Ola heheheheh kobieta zmienna jest..........

a ja moją"top liste"(sie usmiałam:D) bym dalej zostawiła:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry