Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sosnowiczanka no to trochę ich znasz.
Haha ja nie szukam już bo rodzina duża i z tych co nam się podobają dla chłopca zostało tylko kilka za to dla dziewczynki mamy większe pole do popisu.
U nas jeśli dziewczynka to Hania, a dla chłopca jeszcze nie mamy. Podoba nam się Antoś, ale wywnioskowaliśmy że to obecnie najmodniejsze imię i głupio by było jakby nasz Antoś miał sześciu Antosiów w klasie. Choć z tego co tu czytam Antosiów jak na lekarstwo, tylko jeden mi się przewinął i to już urodzony. Serio?
A co myślicie o imieniu Ignacy/Ignaś. Dla małego chłopca przesłodkie dla dziadka dostojne ale co dla nastolatka?? Igi?? ogólnie mi sie podoba, sąsiedzi mają 4letniego synka o tym imieniu..
Czoperka może alternatywa dla Antosia
Martucha dla dziecka Ignaś brzmi fajnie, ale dla takiego 17latka Ignaś hmmm nie wiem, nie bardzo . Ignacy? Jakoś tak poważnie.. No nie mój typ. Ale ja to mam wogóle inny gust jak widzę No ale wiadomo, co sie komu podoba..
Póki co zadnego Ignacego nie znam. Za to Antosiów sporo
A dzis widziałam na FB, znajoma urodziła synka, Romeo. Z tym ze w Niemczech mieszka. Może tam jest popularniejsze?
Czoperka ja mam Antosia i jak już wybraliśmy imię to wtedy co raz to więcej Antosiów mi się rzucało w ucho, no ale już się przyzwyczailiśmy do tego brzuszkowego i tak zostało.
A na pocieszenie to powiem Ci, że wśród popularnych jest chyba na 8 pozycji
A Hania to też nasz typ dla córy lub Pola Martucha u nas był Ignaś w przedszkolu, gdzie pracowałam i super mi się kojarzy! Mądry blondasek z loczkami imię też mi się podooba tylko właśnie dla takiego nastolatka nie ma skrótu... Sosnowiczanka oo Romea to żadnego nie znam ;D