Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ładnie i oryginalnieDobra decyzja podjęta będzie albo Leon albo Kaja [emoji4]
Ja daje imię M daje nazwisko [emoji16] gdyby było tak że mój będzie dawał imię to uwierz mi że ja i po porodzie nie wiedzialabym jak się do dziecka zwracać [emoji23]Ładnie i oryginalniea jesteś pewna ze Wam sie nie odmieni? My w połowie ciąży zmienilismy choć tez parka była wybrana
![]()
Hahaha dobry kompromisJa daje imię M daje nazwisko [emoji16] gdyby było tak że mój będzie dawał imię to uwierz mi że ja i po porodzie nie wiedzialabym jak się do dziecka zwracać [emoji23]
My narazie wybralismy Sara i ostatnio moj rzucił Maksymilian i sie tego kurczowo trzyma. Zawsze podobaly mi sie krotkie imiona, no niby wszyscy i tak beda wołać Max. No sama nie wiem, fajnie nawet.czyli wychodzi ze Ci mężowie to takie jury. jacy oni nagle wrażliwi na estetykę imieniau mnie też jest ok 10 dla dziewczynki, i 6 dla chłopca, ale tak naprawdę zgodził się na powiedzmy 4 z nich wszystkich
więc chyba zostaniemy przy Maksymilianie i Neli, chyba że coś nam się odwiedzi i zdecydujemy inaczej na spontanie
![]()
Ale juz macie pomyslowo imieniu chyba lepiej z rodzina nie rozmawiac zawsze ktos obrzydzi
u mnie zawsze Lila na pierwszym miejscu, ale jak sie pochwalilam po tym jak uslyszalam, ze raczej bedzie corka, babcia i mama popatrzyly na mnie jak na glupia haha narazie nadal na pierwszym miejscu Lilia albo Róża, a z synem to chyba bedzie ciężko o kompromis, ja stawiam na Olaf
![]()