reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

Lilka też super:) i bardzo wygodne :)

hehe ja właśnie jestem po rozmowie z mężęm i .. chyba stanie na Jaśminie (Minka) :-D ubaw, gdy imie samo przychodzi do człowieka... ciekawe tylko czy w brzuszku mały Hubercik/Igor/Cyprian/,,,,/,,,,/,,,, nie siedzi :D (tyle kropek, bo na chłopca w ogóle pomysłu nie mamy) :)

reklama
Ivi, bardzo ładne imię, moja kolezanka dala coreczce Jagoda, na poczatku tak jakos mi nie podchodzilo a teraz mi sie bardzo podoba Jagódka , jest jeszcze Róża.:-)

Piszcie dalej o Waszych pomyslach , lubie CZYTAC JAKIE wAM SIE PODOBAJA IMIONA :-):-):-)

Malinka - widzę, zę znalazłam koleżankę od skojarzeń:) Laura to tylko Tygrysek, a Łucja to tylko Łusia:)

buuuuuuuuuuuuuuuuu, ja też chcę pomyśleć o imionach:( w życiu nie odważę się jeszcze...może w 30 tyg...tak więc do tej pory, lepiej bym tu nie wchodziła

Lilianka śliczne imię!! :-D Ja tylko nie brałam pod uwagę tego imienia bo mieliśmy kota Lile... ale to ze względu na jej liliowy kolor (syjamka)...

Ivi haha patrz bo będzie jak u mnie że nie przygotowana zupełnie byłam... na szczeście dość szybko mnie "Olśniło" :-D

Inomama powiem ci że ja inaczej do tego podchodzę... jedną ciąże straciłam, Konrada ledwo donosiłam i teraz po prostu chce (tak jak zresztą przy Konradzie) żeby maluch miał swoją tożsamość a nie był tylko "Kimś" Dzieciątko już jest nie ważne jak się zakończy ciąża...ale ja kochana WIEM!!! że wyczerpałaś limit pecha :* Będzie dobrze!

o fifka zmienilas suwaczek :) ładny niebieski ;)) chyba bd plakac jak swój bd musiala na rozowy zmienic ;) hehe;-)tez juz bym chciala do brzusia mówic po imieniu i chyba chlopak bedzie milan a dziewczynka kornelcia ale mysle ze jak bd wiedziec plec to i tak sie moze cos zmienic , moja miala byc nadia do konca a jest łucja

Ostatnia edycja:
Bluelovi - kornelka jedyne imie przy którym moj R sie nie skrzywił :)
chłopak chyba Mikołaj bo moj R sie ur. 6.12. Ale i tak mu pozostawiam decyzje co do imion :)

Kornelka tez przy lucji mialam takie przebłyski a znajoma tak dala wiec nie chcialam powtarzac i miala byc nadia a wyszla łucja, a teraz sie zdziwilam bo mój m na moje pytanie o imie dla 2 córki powiedzial kornelcia , chyba wypatrzyl w sposobie na zycie haha to niech bedzie ;)korni mała albo milan ale to mnie ciagle zastanawia:);-)
A mikołaj ładne fajne tylko mi sie ze sw.mikołajem kojarzy :)

Tu i tak by mi dziecko "zniemczli" Mikołaj to Niklaus tak też by na niego mówili. Nomto by Miał w mikołajki imieniny a mąż urodziny szybka imprezka dwóch chłopaków ;)

Mikołaj ładnie :-D Ale właśnie mi się za bardzo ze świętym kojarzy :-)

Blue
to MÓJ TYP NA DZIEWCZYNKĘ!!! Kornelka to moje ukochane imię... ale kurcze mąż się zupełnie nie zgadza... nie w jego typie...

reklama
Kornelka super! fifka, może jakoś męża urobisz :-D

Jagoda też fajnie, ale my mamy owocowe nazwisko więc odpada tak jak Malina, Kalina itp (masło maślane by nam wyszło :-D)

z imion dla dziewczynek podobają mi się jeszcze np. Agata albo Milena ale mężowaty nie chce

Do góry