Kalino, w końcu prima aprilis za pasem :-):-);-) zobaczymy komu dzidziusie numer wywiną :-) oby tak było jak jest chociaż znam numer że lekarz się pomylił. moja koleżanka urodziła w maju 2008, poszła w 21 tc na usg, no to piękną dziewczynkę miała mieć ważyła prawie kilo itd... no i nadszedł 33 tc poszła na usg a tu Julii ogonek dorósł :-) i tak z Julii zrobił się Adaś :-) cudowne urośnięcie :-) do tej proy się śmieję z niej :-) u mnie niespodzianke nie było i daj boże żeby nie było dalej...
reklama
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Ja zebralam 3 faworytki, ciagle zdecydowana na Livie nie jestem, bo widze, ze powolutku robi sie niestety popularna.... i chcialabym uslyszec Wasze opinie. Do wyboru mam Livia, Dalia i Vivien. Nazwisko zaczyna sie na G 

Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Ja zebralam 3 faworytki, ciagle zdecydowana na Livie nie jestem, bo widze, ze powolutku robi sie niestety popularna.... i chcialabym uslyszec Wasze opinie. Do wyboru mam Livia, Dalia i Vivien. Nazwisko zaczyna sie na G![]()
Jak dla mnie to Vivien jest sliczne

martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Carmi mnie podoba sie Livia i VivienJa zebralam 3 faworytki, ciagle zdecydowana na Livie nie jestem, bo widze, ze powolutku robi sie niestety popularna.... i chcialabym uslyszec Wasze opinie. Do wyboru mam Livia, Dalia i Vivien. Nazwisko zaczyna sie na G![]()

tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Ja zebralam 3 faworytki, ciagle zdecydowana na Livie nie jestem, bo widze, ze powolutku robi sie niestety popularna.... i chcialabym uslyszec Wasze opinie. Do wyboru mam Livia, Dalia i Vivien. Nazwisko zaczyna sie na G![]()
Ja bym dodała do Vivien -ne, co by bardziej po francusku wyglądało;-). A może Vivienne Livia - skoro Livia Ci się tak podoba

Carmi
Czerwcowa mama 2009
o nie nie, tylko nie z francuska
mam takie male uprzedzenie 

beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Mnie tez Livia sie bardzo podoba,a my wyobrazcie sobie jeszcze nie mamy imienia dla malej,znaczy sie pare typow mamy ale ciagle trwaja spory:-):-):-)
madziumba
czerwcowa mama 2009
Carmi mi się bardzo Vivien podoba

kalina_malina
Fanka BB :)
A ja z kolei jestem za Dalią, ponieważ najładniej z tych 3 imion brzmi w wydaniu polskim ;-) Zresztą my mamy polską Idalię, w skrócie Idę, więc Dalia jest bardziej... "swojska" 

reklama
Carmi
Czerwcowa mama 2009
widze, ze panna V prowadzi :-) I pomyslec, ze to propozycja mojej mamy, ktora nawet do Livii sie przekonac nie moze
Ja juz kiedys nad tym imieniem myslalam, ale jakos tak zapomnialam o nim do wczoraj.
Do Vivien jako drugie imie pasowaloby tez slicznie Liv, Livia juz jakos tak mniej.
acha, imie Vivien nosila m. in. odtworczyni roli Scarlett o'Hara :-)

Ja juz kiedys nad tym imieniem myslalam, ale jakos tak zapomnialam o nim do wczoraj.
Do Vivien jako drugie imie pasowaloby tez slicznie Liv, Livia juz jakos tak mniej.
acha, imie Vivien nosila m. in. odtworczyni roli Scarlett o'Hara :-)