• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Imiona Naszych fasolek

reklama
my mimo, ze wiemy, ze bedzie córcia druga nadal nie wybralismy imienia dla niej, pewnie bedzie tak jak z wiki....zdecydowałam o imieniu jak zobaczyłam, że to najgłosniejsze dziecko na całej porodówce :-D....ło matko ale sie darła, miękknie imie do niej za nic nie pasowało....a myslałam wtedy o natalii

my mimo, ze wiemy, ze bedzie córcia druga nadal nie wybralismy imienia dla niej, pewnie bedzie tak jak z wiki....zdecydowałam o imieniu jak zobaczyłam, że to najgłosniejsze dziecko na całej porodówce :-D....ło matko ale sie darła, miękknie imie do niej za nic nie pasowało....a myslałam wtedy o natalii

Z nasza Viki bylo identycznie:-D:-D:-Ddo konca miala byc Julcia,ale taka rozdarta byla ze zaraz imie zostalo wykluczone...a teraz Viki pasuje do tego urwisa jak ulal:-)

beatko...pójdziemy rodzic i znowu wybierzemy dla naszych córeczek takie same imiona hehehe.....oby tym razem mniejszy rozdarciuch sie trafił.....

Minutko a tak z ciekawości imiona już macie wymyślone? Tak na każdą ewentualność? Bo my tak i za parę tygodni okaże się, czy wyskoczy ze mnie Benio, czy raczej Łusia:tak:

Minutko a tak z ciekawości imiona już macie wymyślone? Tak na każdą ewentualność? Bo my tak i za parę tygodni okaże się, czy wyskoczy ze mnie Benio, czy raczej Łusia:tak:
Jezeli bedzie dziewczynka to Majeczka a jezeli chlopiec to nie wiem Kacper, Kubuś albo Igorek ????? Nie mozemy sie zdecydowac a juz tak malo czasu. Moj A sie smieje ze bedzie Maja w maju :-D tak by bylo chyba latwiej bo z chlopcem tzn. z imieniem dla chlopca jeszcze mamy problem hhihihi :-D:-D:-D

reklama
Termin za dziesiec dni a my nadal nie mamy imienia dla naszego synka...:-(Juz sie zaczynam tym martwic, ale ciagle nie mozemy sie zdecydowac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry