reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona Naszych fasolek

reklama
My na naszego synka mówimy Brunek, astronauta, albo mały terrorysta ewentualnie Bin Laden:-). Dziadkowie wołają Brunuś - babcia i Młody - dziadek;-)

u nas przyjelo sie najlepiej "ninio" (od El Niño - dziecko, bo mama w ciazy poduczala sie sama akurat hiszpanskiego i tak mi to utknelo), czasem mowi sie "niunias", "pasibrzuch" (Mala ma apetyt, oj ma), albo "zwierzak", bo zanim chwyci butle rzuca sie i warczy jak maly dziki zwierz :-D
Znajomi mowia Liv, a babcia-moja mama, po prostu Livia :)

My wołamy żólwik albo zuczek-gnojaczek przejal przezwiska od starszego brata :)) a ja osobiscie wolam na niego cyculinek bo ciagle tylko cyc i cyc :D

U nas Julka - kluska :-D:-D, słonko, misiulinka, Julinka, grubasek...

a Ania - gwiazdeczka, słoneczko, miśka, glizda, dzidzia

takich śmiesznych nie ma jeszcze ;-)

Ja na swoją Asię mówie NIUNIA
a mój mąż woła PELASIA (bo jak ją zobaczył pierwszy raz w czapeczce ubraną to tak mu się skojarzyło z babcią) i jest Asia-Pelasia.
Ale jest też i "srajduch" bo od urodzenia robi dużo kupek!
HA HA

reklama
Do góry