• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Imiona naszych przyszłych pociech

Jeśli będzie dziewczynka nazwę ją Amelia. A mój mężczyzna uparł się na imię dla syna - Stanisław. W sumie nie mam nic przeciwko, ale jakoś nie mogę się przekonać do tego imienia. Mój tato i dziadek to Staszki, więc niejako imię rodowe ;)

reklama
Oj... Nie mam w ogole pomysłu na imiona... Kiedys chcialam Emilke, ale moja siostra urodzila dziewczynke i to właśnie jest Emilka, podoba mi sie też Zosia, ale na placu zabaw zatrzesienie Zosiek, Amelka i Anielka mnie sie podoba ale mojemu Mężowi nie, a co do chłopca to podoba nam sie wspólnie Daniel, Dawid, ale w rodzinie u męża jest juz kilku takich urwisów;), mnie sie podoba Staś i Piotruś no ale to samo co z imionami dla dziewczynek mąż nawet nie chce o tym słyszeć, dlatego jak juz bedziemy znac pleć to bedziemy sie zastanawiac:)
pozdrawiam niebiesko:)

Mnie sie podoba Stachu i Jachu ale moim no1 jest Iwo :-) nie wiem czy przejdzie...
Co do Dziewczynek mam Biankę, podoba mi się Iga Olga nie wiem, jak poznamy płeć to zapadnie decyzja

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry