Ryczę jak bóbr, wzrusz na maxaDziękuję dziewczyny za każde dobre słowo i wsparcie. Na drugi dzień po porodzie zostałam przeniesiona na oddział gienkologii. Było mi lżej gdy nie słyszałam płaczu innych dzieci i dźwięków jeżdżących wózków. Sama tuliłam tylko pieluszkę, którą położna mi dała tuż przed transportem, na której leżał mój synek. Mój mąż pojechał za synkiem do Olsztyna, gdzue czuwał i informował mnie o każdej informacji. Wczoraj wyblagalam lekarzy by mnie wypuścili. Udało się, po 35 godzinach od cc lekarze mnie wypuścili i prosto ze szpitala jechałam 200 km by się z nim w końcu zobaczyć. Jestem szczęśliwa, że mogłam chwycić go za mała rączkę przez małe okienko w inkubatorku, dało mi to dużo sił do zadbania o siebie bo wiem, że za chwilę będzie mnie bardzo potrzebował a potrzebuje zdrowej mamy. Wiadomości od lekarza były zadowalające bo w końcu lekarze zakończyli proces przetaczania krwi i poziom hemoglobiny nie spada. Zmniejszyła sie też woda w płucach i być może sama się wchłonie. Są plany by wybudzać go powoli ze śpiączki, może to nastąpić w ciągu kilku dni. Jestem z niego dumna, że tak dzielnie walczy, jest silny i taki śliczny![]()
reklama
Nami to jeszcze hormony targająRyczę jak bóbr, wzrusz na maxaCałe wczoraj kilkanaście razy sprawdzałam czy są jakieś wieści. Całe szczęście że idzie ku lepszemu
![]()
No tak to napewno. Mam duże wahania nastroju. Cycki zaczęły mnie bardzo boleć, ale powiem wam że co ciąża to inne odczucia. To moja 4 ( jak wiecie mam tylko 1 syna- nastolatka). W każdej ciąży czułam się inaczej. Już w czw wizyta, zniosę jajko do tego czasu. Mam nadzieję że będzie dobrze. Bo skoro Martuska nieplanowanie oddała brzucha to ja zaklepuję.Nami to jeszcze hormony targająjak się masz?
Poprzedni brzuszek oddałam Asi, ten oddaje TobieNo tak to napewno. Mam duże wahania nastroju. Cycki zaczęły mnie bardzo boleć, ale powiem wam że co ciąża to inne odczucia. To moja 4 ( jak wiecie mam tylko 1 syna- nastolatka). W każdej ciąży czułam się inaczej. Już w czw wizyta, zniosę jajko do tego czasu. Mam nadzieję że będzie dobrze. Bo skoro Martuska nieplanowanie oddała brzucha to ja zaklepuję.
Noś go z uśmiechem i ciesz się każdy m dniem
Jennn
Fanka BB :)
Poprzedni brzuszek oddałam Asi, ten oddaje Tobie
Noś go z uśmiechem i ciesz się każdy m dniem![]()
Martuska weszłam tu dzisiaj i bardzo mnie poruszyła Wasza historia
Jak ma się Fabian?
Fabian to silny chłopczyk, z każdym dniem są delikatne postępy. Lekarze wdrozyli powolny proces wybudzania ze śpiączki na który reaguje prawidłowo. Przyjmuje też coraz większe ilości pokarmu co jest dobra wiadomością. Dzisiejsza noc też minęła spokojnie.Martuska weszłam tu dzisiaj i bardzo mnie poruszyła Wasza historia
Jak ma się Fabian?
Dziewczyny, pierwszy zastrzyk zrobiony
w środę podgląd jajeczek 
Mam całkiem inny protokół. Do 2 dc mam provege a teraz, w 11dc zaczynam dopiero Befole (zamiast menopuru). Inna klinika, inne zalecenia.. .zobaczymy... do 3 razy sztuka
Mam całkiem inny protokół. Do 2 dc mam provege a teraz, w 11dc zaczynam dopiero Befole (zamiast menopuru). Inna klinika, inne zalecenia.. .zobaczymy... do 3 razy sztuka
Trzymam kciuki, mam nadzieję że stymulacja będzie udana! Ja przed tą z której teraz jest ciąża, też mówiłam do 3 razy sztuka, bo to także była moja 3. Więc niech przyniesie ci szczęścieDziewczyny, pierwszy zastrzyk zrobionyw środę podgląd jajeczek
Jennn
Fanka BB :)
Dziewczyny, pierwszy zastrzyk zrobionyw środę podgląd jajeczek
Izuu powodzenia
Planowany jest transfer świeży czy odroczony?
Ja czekam na nowy cykl i umawiam się na pierwszy monitoring do transferu. Może uda się w końcu podejść w maju. Majówka pokrzyżowała mi szyki
reklama
Super! Trzeba coś zmieniać żeby był efekt! Kciuki za jajka!Dziewczyny, pierwszy zastrzyk zrobionyw środę podgląd jajeczek