reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2022

Dziękuję dziewczyny za każde dobre słowo i wsparcie. Na drugi dzień po porodzie zostałam przeniesiona na oddział gienkologii. Było mi lżej gdy nie słyszałam płaczu innych dzieci i dźwięków jeżdżących wózków. Sama tuliłam tylko pieluszkę, którą położna mi dała tuż przed transportem, na której leżał mój synek. Mój mąż pojechał za synkiem do Olsztyna, gdzue czuwał i informował mnie o każdej informacji. Wczoraj wyblagalam lekarzy by mnie wypuścili. Udało się, po 35 godzinach od cc lekarze mnie wypuścili i prosto ze szpitala jechałam 200 km by się z nim w końcu zobaczyć. Jestem szczęśliwa, że mogłam chwycić go za mała rączkę przez małe okienko w inkubatorku, dało mi to dużo sił do zadbania o siebie bo wiem, że za chwilę będzie mnie bardzo potrzebował a potrzebuje zdrowej mamy. Wiadomości od lekarza były zadowalające bo w końcu lekarze zakończyli proces przetaczania krwi i poziom hemoglobiny nie spada. Zmniejszyła sie też woda w płucach i być może sama się wchłonie. Są plany by wybudzać go powoli ze śpiączki, może to nastąpić w ciągu kilku dni. Jestem z niego dumna, że tak dzielnie walczy, jest silny i taki śliczny ❤️
Ryczę jak bóbr, wzrusz na maxa 🥹 Całe wczoraj kilkanaście razy sprawdzałam czy są jakieś wieści. Całe szczęście że idzie ku lepszemu ❣️

reklama
Nami to jeszcze hormony targają 😉 jak się masz?
No tak to napewno. Mam duże wahania nastroju. Cycki zaczęły mnie bardzo boleć, ale powiem wam że co ciąża to inne odczucia. To moja 4 ( jak wiecie mam tylko 1 syna- nastolatka). W każdej ciąży czułam się inaczej. Już w czw wizyta, zniosę jajko do tego czasu. Mam nadzieję że będzie dobrze. Bo skoro Martuska nieplanowanie oddała brzucha to ja zaklepuję.

No tak to napewno. Mam duże wahania nastroju. Cycki zaczęły mnie bardzo boleć, ale powiem wam że co ciąża to inne odczucia. To moja 4 ( jak wiecie mam tylko 1 syna- nastolatka). W każdej ciąży czułam się inaczej. Już w czw wizyta, zniosę jajko do tego czasu. Mam nadzieję że będzie dobrze. Bo skoro Martuska nieplanowanie oddała brzucha to ja zaklepuję.
Poprzedni brzuszek oddałam Asi, ten oddaje Tobie ❤️
Noś go z uśmiechem i ciesz się każdy m dniem ❤️

Martuska weszłam tu dzisiaj i bardzo mnie poruszyła Wasza historia❤️
Jak ma się Fabian?
Fabian to silny chłopczyk, z każdym dniem są delikatne postępy. Lekarze wdrozyli powolny proces wybudzania ze śpiączki na który reaguje prawidłowo. Przyjmuje też coraz większe ilości pokarmu co jest dobra wiadomością. Dzisiejsza noc też minęła spokojnie.

Dziewczyny, pierwszy zastrzyk zrobiony 👌 w środę podgląd jajeczek 🥚
Mam całkiem inny protokół. Do 2 dc mam provege a teraz, w 11dc zaczynam dopiero Befole (zamiast menopuru). Inna klinika, inne zalecenia.. .zobaczymy... do 3 razy sztuka

Mam całkiem inny protokół. Do 2 dc mam provege a teraz, w 11dc zaczynam dopiero Befole (zamiast menopuru). Inna klinika, inne zalecenia.. .zobaczymy... do 3 razy sztuka
Trzymam kciuki, mam nadzieję że stymulacja będzie udana! Ja przed tą z której teraz jest ciąża, też mówiłam do 3 razy sztuka, bo to także była moja 3. Więc niech przyniesie ci szczęście 🍀

Izuu powodzenia✊
Planowany jest transfer świeży czy odroczony?
Ja czekam na nowy cykl i umawiam się na pierwszy monitoring do transferu. Może uda się w końcu podejść w maju. Majówka pokrzyżowała mi szyki🤦‍♀️

reklama
Super! Trzeba coś zmieniać żeby był efekt! Kciuki za jajka! 😀

Do góry