amusedxxx
Moderator
10 raczej tylko, ale one też wyłapują niższe bety, np pink strumieniowyCzy na naszym rynku jest dostępny jakikolwiek test o czułości 6ml tak jak amerykański First Response?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
10 raczej tylko, ale one też wyłapują niższe bety, np pink strumieniowyCzy na naszym rynku jest dostępny jakikolwiek test o czułości 6ml tak jak amerykański First Response?
A miałaś zastrzyk ovitrelle?Czy na naszym rynku jest dostępny jakikolwiek test o czułości 6ml tak jak amerykański First Response?
Tak, 25.01 wieczoremA miałaś zastrzyk ovitrelle?
Ja tak samo.Tak, 25.01 wieczorem
Nie, ja nic nie plamiłam. Ale też za każdym razem dość gładko te transfery poszły i lekarz nie musiał „grzebać” za wiele więc pewnie nie było mechanicznych uszkodzeń dla śluzówki w moim przypadku. Ty już po? Co się nie chwalisz?Dziewczyny mocno plamiłyście po transferze?
Ja w ogóle nie plamiłam, a za drugim razem było dość dużo gmeraniaDziewczyny mocno plamiłyście po transferze?
Ja w ogóle nie plamiłam.Dziewczyny mocno plamiłyście po transferze?
Tak, już po. Niedawno wróciliśmy do domu.Nie, ja nic nie plamiłam. Ale też za każdym razem dość gładko te transfery poszły i lekarz nie musiał „grzebać” za wiele więc pewnie nie było mechanicznych uszkodzeń dla śluzówki w moim przypadku. Ty już po? Co się nie chwalisz?![]()
tandyferon fol.A jakie żelazo dostałaś?