reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Oczywiście widzę po wyniku, że nie jestem w ciąży ale czy to może oznaczać, ze był biochem skoro wartość jest oznaczalna? To samo labo w ktorym robie bete od 2 lat. Zawsze beta <0,200. Dziś rano beta 0,34

Jakie wartości były u Was po nieudanych transferach?

Dzisiaj mamy 6dpt

Załączniki

• Messenger_creation_C990DD63-7788-447C-8728-F7EF3ACFB5DD.jpeg
    Messenger_creation_C990DD63-7788-447C-8728-F7EF3ACFB5DD.jpeg
    10,3 KB · Wyświetleń: 75
  • Messenger_creation_81E52C63-1756-4F00-98E7-BB8D49A17E3C.jpeg
    Messenger_creation_81E52C63-1756-4F00-98E7-BB8D49A17E3C.jpeg
    12,7 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Oczywiście widzę po wyniku, że nie jestem w ciąży ale czy to może oznaczać, ze był biochem skoro wartość jest oznaczalna? To samo labo w ktorym robie bete od 2 lat. Zawsze beta <0,200. Dziś rano beta 0,34

Jakie wartości były u Was po nieudanych transferach?

Dzisiaj mamy 6dpt
Ja bym zbadała jescze raz, bo może beta dopiero startuje? Moim zdaniem coś się zadziało dlatego wynik jest określony wartością.

Tak późno, to wgl możliwe żebym wyłapała taki start? 🫣
Rozumiem jakby było 10 czy 15 ale tam nawet do 1 nie dobija
Moim zdaniem są trzy opcje trafiłaś akurat na leniuszka i wyłapałas start bety🤞🏻, wyłapałas ostatki ovitrelle( jeśli miałaś), lub beta spadkowa. W którą stronę to idzie to prawdę ci powie tylko kolejne badanie bety.

Moim zdaniem są trzy opcje trafiłaś akurat na leniuszka i wyłapałas start bety🤞🏻, wyłapałas ostatki ovitrelle( jeśli miałaś), lub beta spadkowa. W którą stronę to idzie to prawdę ci powie tylko kolejne badanie bety.
Nie miałam ovitrelle wiec to mozemy z pewnością wykluczyć 🫣

reklama
Tak późno, to wgl możliwe żebym wyłapała taki start? 🫣
Rozumiem jakby było 10 czy 15 ale tam nawet do 1 nie dobija
Mi się wydaje że ja wyłapałam betę 0.2 😅 bo zawsze miałam <0.2, a w sobotę po raz pierwszy było to równe, 15 min później i możliwe że już bym cos tam miała :D kciuki!!! ❤️ może akurat i u Ciebie jest jakiś leniuszek!

Do góry