reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
6dpt: 18.28 mlU/ml
8dpt: 47.57 mlU/ml
10dpt: 138.54 mlU/ml
12dpt: 351.23 mlU/ml (wczoraj)

Wizyta 17 października, bo po wczorajszej becie lekarz mi napisał smsa, że wygląda ok, mam więcej nie badać, wizyta 21dpt ♥️. Także muszę ten nieco ponad tydzień wytrzymać i mam nadzieję, że zobaczymy zarodek, bo serduszko to jeszcze 21dpt nie musi być chyba widoczne 🥹.
Juhu, takie dobre wieści chcemy! Gratki 😍😍

Cześć, mam pytanie, jeśli mamy zarodek z 6 doby, jestem na cyklu sztucznym, planowany transfer jest 25 października, to kiedy powinnam zacząć przyjmować progesteron? 19 czy 20 października?
Ja mam transfer 13.10 i dopiero dziś zaczęłam brac progesteron, a wczoraj miałam wizytę. Czyli pewnie zaczniesz od 21.10. U mnie też 6dniowy zarodek.

Ja mam transfer 13.10 i dopiero dziś zaczęłam brac progesteron, a wczoraj miałam wizytę. Czyli pewnie zaczniesz od 21.10. U mnie też 6dniowy zarodek.
dzięki. Pisałam z czatem gpt i on twierdzi, że jak 6 dniowy zarodek, to powinno się zacząć progesteron 6 dni wcześniej, ale nie kleiło mi się to - przecież czy z 5 czy 6 doby to jest blastocysta i to chyba jest kluczowe.

reklama
czyli Ty fatycznie miałaś włączony ten progesteron wcześniej - transfer 7 dnia. Ja mam zaplanowane, że transfer 6 dnia po włączeniu progesteronu.
Czy transfer jest udany?
Tak u nas właśnie w klinice tak praktykują , że jak 6 dniowy zarodek to wcześniej włączają progesteron .
Jeszcze nie wiem , nie testowałam , jutro mam betę dla kliniki więc dowiem się 🥹

Do góry